پنج‌شنبه 15 آبان 1404

ممدانی: زنان در رهبری تیم گذار ممدانی / شهردار منتخب نیویورک بر وعده‌های انتخاباتی خود تأکید کرد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ممدانی: زنان در رهبری تیم گذار ممدانی / شهردار منتخب نیویورک بر وعده‌های انتخاباتی خود تأکید کرد

اقتصادنیوز: زهران ممدانی، شهردار منتخب نیویورک، در کنفرانس خبری خود اعلام کرد که دوران جدیدی را برای نیویورک آغاز خواهد کرد و بر لزوم ایجاد دولتی قابل اعتماد برای نیویورکی‌ها تاکید کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از  زهران ممدانی، در یک کنفرانس خبری واقع در «فلاشینگ مدوز - کورونا پارک» (Flushing Meadows-Corona Park) در نیویورک درباره معرفی تیم جدید دوران انتقال خود تا زمان تصدی این سمت به صورت رسمی، اعلام کرد: نیویورکی‌ها شایسته دولتی هستند که بتوانند به آن اعتماد کنند، زمانی که شهر ما مراسم تحلیف یک دوره جدید را جشن بگیرد، ما نیز دوران جدیدی را برای شهر نیویورک آغاز و جشن خواهیم گرفت.

ممدانی که در انتخابات شهرداری نیویورک توانست «اندرو کومو»، فرماندار سابق و «کورتیس اسلیوا»، جمهوری‌خواه را شکست دهد، قرار است در 11 دی ماه 1404 برابر اول ژانویه 2026 رسما عهده دار شهرداری نیویورک شود.

در این مدت که به آن دوران گذار و انتقال نامیده می شود، قرار است دوره انتقالی ممدانی توسط بانوانی که پیش از این با «بیل دی بلازیو»، «اریک آدامز» و «مایکل بلومبرگ»، شهرداران سابق نیویورک، کار کرده‌اند، هدایت و رهبری شود.

در این میان، «النا لئوپولد» (Elana Leopold)، استراتژیست سیاسی مترقی، به عنوان مدیر اجرایی دوره گذار منصوب شد.

در همین حال قرار است «ماریا تورس - اسپرینگر» (Maria Torres-Springer)، معاون اول سابق شهردار، «لینا خان» (Lina Khan)، رئیس سابق کمیسیون تجارت فدرال، «گریس بونیلا» (Grace Bonilla)، رهبر سازمان‌های غیرانتفاعی و «ملانی هارتزوگ» (Melanie Hartzog)، متخصص بودجه در امور شهری، به عنوان تیم دوره گذار مشغول به کار شوند.

ممدانی در کنفرانس مطبوعاتی پس از نتایج انتخابات شهرداری درباره اهداف و برنامه های آتی خود گفت که «شهرداری در نیویورک بوجود خوهد آورد که قادر به تحقق» وعده‌های انتخاباتی‌اش باشد.

ممدانی افزود: شبکه گسترده‌ای را ایجاد خواهیم کرد، با سازمان‌دهندگانی که در خط مقدم مبارزه برای بهبود مدیریت شهری خود هستند، افراد با تجربه با سوابق اثبات‌شده، کارشناسان سیاست‌گذاری از سراسر کشور و جهان و افراد شاغلی که بهتر از هر کسی می‌دانند محله‌هایشان به چه چیزی نیاز دارند، به رایزنی پرداخته و آنها را به کار خواهیم گرفت.

ممدانی همچنین گفت که کاخ سفید پس از پیروزی با وی تماس نگرفته، اما وی آماده گفتگو با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا است.

شهردار منتخب نیویورک گفت: علاقه‌مند به گفتوگو با رئیس‌جمهور ترامپ در مورد راه‌های همکاری برای خدمت به نیویورکی‌ها هستم، راه هایی که عمل به وعده‌های انتخاباتی در مورد هزینه‌های زندگی را کاهش دهد و یا مسائل بسیاری که نیویورکی‌ها با من در میان گذاشته‌اند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید