پنج‌شنبه 29 آبان 1404

منان رئیسی به صورت تلفنی خواستار عزل یک معاون وزیر شد / ماجرا چه بود؟

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
منان رئیسی به صورت تلفنی خواستار عزل یک معاون وزیر شد / ماجرا چه بود؟

محمد منان رئیسی، نماینده قم در مجلس شورای اسلامی، در فضای مجازی نوشت: به عنوان یکی از فارغ التحصیلان هنرهای زیبا در دانشگاه تهران، مراتب شرمساری و تاسف خود از این افتضاح فرهنگی را اعلام می‌دارم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد منان رئیسی، نماینده قم در مجلس شورای اسلامی، در فضای مجازی نوشت:

به عنوان یکی از فارغ التحصیلان هنرهای زیبا در دانشگاه تهران، مراتب شرمساری و تاسف خود از این افتضاح فرهنگی را اعلام می‌دارم. روزگاری که دانشجوی این دانشکده بودم دیوارهای این دانشکده مزین به تصاویر و وصیت‌نامه‌های برخی شهدایی بود که دانشجوی همین دانشکده بودند؛ و حالا هنر مدیران ما این شده که طی کمتر از دو دهه، آن فضای دوست‌داشتنی دانشکده هنرهای زیبا را به چنین زشتی‌هایی مبدل کرده‌اند.

دیشب طی تماس تلفنی با یکی از معاونان وزیر علوم، خواستار آن شدم که رئیس هنرهای زیبا یا عزل شود و یا لااقل عذرخواهی رسمی کند و ضمنا بایستی متعهد به عدم تکرار چنین زشتی‌هایی شود؛ انشاءالله این موضوع (عزل و یا تعهد و عذرخواهی رسمی) را تا حصول نتیجه پیگیری خواهم کرد و در غیر این صورت‌، پای دادستان محترم تهران را به این موضوع باز خواهم کرد.

29221

کد مطلب 2144693