جمعه 30 آبان 1404

منصوری: دور دوم سفرهای استانی رئیس‌جمهور ناظر به طرح‌های پیشران است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
منصوری: دور دوم سفرهای استانی رئیس‌جمهور ناظر به طرح‌های پیشران است

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در مورد سفرهای استانی گفت: سفرهای استانی در دور جدید انشاالله به سه شکل برگزار خواهد شد؛ بخش اول سفرهای استانی همراه با هیات دولت که به سیاق گذشته وزرا پی‌گیر حل مشکلات مردم خواهند بود. سعی می کنیم پروژه ها بیشتر ماهیت اقتصادی ناظر بر ایجاد اشتغال باشند.

وی افزود: نوع دوم سفرها، سفرهایی هستند که با رویکرد محرومیت زدایی از محروم ترین نقاط کشور انشاالله صورت خواهد گرفت، با برنامه ریزی که معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری انجام خواهد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: جنس سوم سفرها ناظر به پروژه‌های پیشران است، پروژه‌هایی در کشور داریم که آقای رئیس جمهور شخصا پی گیری و نظارت می‌کنند. این سه نوع سفر را در دستور کار داریم.

وی در مورد تجهیزات به کار رفته در ساخت «مهدی کلینیک» گفت: حتی‌الامکان سعی شده از تجهیزاتی که در کشور تولید می‌شود استفاده گردد جز در مواردی که نمونه داخلی نداشته‌اند و مجبور به استفاده از کالاهای وارداتی بوده‌اند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

سید ابراهیم رئیسی

سفرهای استانی رئیس‌جمهور محسن منصوری مهدی کلینیک تجهیزات پزشکی معاون رئیس جمهور معاون اجرایی رئیس جمهور این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
منصوری: دور دوم سفرهای استانی رئیس‌جمهور ناظر به طرح‌های پیشران است 2