میراث فرهنگی خراسان شمالی مشکلات صنایعدستی آسیب دیده از کرونا را حل کرد
بجنورد - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی گفت: مشکلات اقتصادی که کرونا برای 16 کارگاه صنایع دستی و مرکز اقامتی ایجاد کرده بود با پیگیریهای این اداره کل برطرف شده است.
حبیب یزدانپناه روز سهشنبه به مناسبت روز خبرنگار با حضور در دفتر ایرنای خراسان شمالی اظهار داشت: ویروس کرونا به گردشگری نوپا و صنایع دستی استان آسیب زده و به همین علت مشکلات این بخش ها در دیدار با صاحبان آنها بررسی شد.
وی افزود: با استفاده از ظرفیت های قانونی بخشی از مشکلات را برطرف و بخشی نیز در کارگروه های مرتبط مطرح شده است.
وی گفت: اگر چه اقامتگاه های بومگردی با مشکل مواجه شده اما هتل های استان مشکلات بیشتری دارند و به همین دلیل با رایزنی های انجام شده مشکلات آنها از جمله برگشت نخوردن چک ها و دریافت نشدن مالیات و بیمه تامین اجتماعی تا سال 1400 حل شده است.
وی اظهار داشت: رفتارهای این ویروس شناخته شده نیست و اگر قرار باشد برخی مراکز تا مدت ها تعطیل شوند مشکلات اقتصادی بیشتر نمایان خواهد شد و به همین دلیل باید تلاش کنیم با رعایت موازین و دستورات بهداشتی مراکزی مانند اقامتگاه ها و هتل ها بتدریج فعال شوند.
یزدانپناه با بیان این که باید توقف های مسافران در مسیر جنگل تا فاروج را افزایش دهیم افزود: نباید تمرکز فقط بر ماندگاری مسافران باشد بلکه باید در این مسیر بهانه هایی برای توقف مسافران ایجاد کنیم تا مسافران با ظرفیت های صنایع دستی و گردشگری این استان آشنا شوند.
وی گفت: امسال چهار هتل نیز به تعداد هتل های استان افزوده می شود و هشت بازارچه در حاشیه جاده ها نیز راه اندازی خواهد شد.
وی گفت: کارهای سرمایه گذاری در روستای اسپاخو نیز انجام شده است و با قراردادی که با یکی از دانشگاه های بجنورد بسته ایم کار پژوهش در بخش گردشگری استان انجام خواهد شد.
استان 863 هزار نفری خراسان شمالی بیش از 115 جاذبه گردشگری، 2 منطقه نمونه ملی و 22 منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.
تا پیش از شیوع کرونا هفت هتل، یک متل، 11 مهمانپذیر، 38 خانهمسافر و 32 اقامتگاه بومگردی در استان مسافران را پذیرش می کردند اما اکنون با مصوبه ستاد کرونا پذیرش مسافران در این مراکز با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام می شود.
*س_برچسبها_س*