جمعه 28 شهریور 1404

سیاسی خبرگزاری میزان

سیاسی خبرگزاری میزان

سفارت ایران در باکو طی بیانیه‌ای اعلام کرد انتقال هرگونه تسلیحات و یا نیرو‌های نظامی وابسته به گروه‌های تروریستی، از خاک ایران به ارمنستان کذب است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به انتساب دروغ ترانزیت سلاح و ادوات نظامی از ایران به مقصد ارمنستان، گفت: تردد کامیون و ترانزیت‌های غیرنظامی میان ایران و ارمنستان صرفا در چارچوب معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

معاون استاندار تهران گفت: تمامی معاونت‌های استانداری مکلف به شناسایی گلوگاه‌های فساد در معاونت مربوطه و ارائه پیشنهاد‌ها و راه کار‌ها به کارگروه هستند.

رییس جمهور امروز استوارنامه سفرای جدید کشورهای نروژ، آلمان، دانمارک و عراق را دریافت کرد.

سفیران جدید ایران در کشور‌های مکزیک و قطر روز سه‌شنبه و پیش از عزیمت به کشور‌های محل ماموریت خود با رئیس جمهور دیدار و گفتگو کردند.

رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با صلابت در برابر همه توطئه‌ها و نیرنگ‌های دشمنان ایستادگی کرده است، گفت: نمایش قدرت نظامی و ایستادگی در برابر دشمنان به برکت خون شهیدان و رهبری‌های مقام معظم رهبری است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ساخت 23 هزار واحد مسکونی برای کارکنان کلید خورده و در 24 شهر کشور در حال ساخت و ساز است.

رییس جمهور روز سه شنبه استوارنامه سفرای جدید کشور‌های جمهوری چک، پرتغال، اسپانیا و عمان را دریافت کرد.

رییس جمهور حس امنیت سرمایه و فراهم کردن زیرساختهای لازم برای سرمایه گذاری و ورود و خروج پول را از جمله مهمترین بخش‌های این اعتمادسازی برشمرد و گفت: باید با وضع قوانین و مقررات لازم این حس را برای افراد به وجود آورد تا با اطمینان سرمایه شان را وارد اقتصاد کشور کنند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه اختلاف دوکشور همسایه جمهوری آذربایجان وجمهوری ارمنستان راه حل صلح‌آمیز دارد، گفت: ایران، ترکیه و روسیه می‌توانند در جهت اجرایی سازی قطع نامه‌های سازمان ملل، آن دو همسایه را کمک کنند تا اختلافات خود را در اشکال مسالمت آمیز حل کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعای دورغین عربستان در کشف گروه تروریستی منتسب به ایران گفت: حاکمان سعودی با کنار گذاشتن عقلانیت، پرونده‌سازی دروغین علیه ایران را به عنوان حربه‌ای برای انحراف افکار عمومی و روشی برای سرپوش گذاشتن بر اقدامات شکست خورده خود برگزیده‌اند.

یک عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت را به همراه سه طرح دیگر به صورت عادی اعلام وصول کرد.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: روز گذشته یک راکت عمل نکرده در یکی از روستا‌های شهرستان خداآفرین سقوط کرد و دو مورد راکت غیر فعال هم در استان اردبیل فرود آمد که الحمدلله مشکلی ایجاد نکرده‌اند.

استاندار تهران با بیان اینکه امکان لغو طرح ترافیک وجود ندارد، گفت: دورکاری برای کارمندان استان تهران مطرح نیست.

وابستگان نظامی کشور‌های خارجی مستقر در ایران صبح امروز از نمایشگاه دستاورد‌های دفاع مقدس در باغ موزه دفاع مقدس بازدید کردند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: مردم و نیرو‌های مسلح در دوران دفاع مقدس نشان دادند که اگر همه دشمنان بر علیه ایران متحد شده و چشم طمع به تمامیت ارضی کشور داشته باشند آن را دفع می‌کنند. نیرو‌های مسلح نشان دادند توان حفظ امنیت ذره ذره این خاک و دفاع از کشور در برابر هر تجاوزی را دارند.