ناجا
ناجا
شهادت مظلومانه پلیس شیرازی با سلاح سرد آن هم باوجود داشتن اسلحه زنگ خطری است برای مسئولان و نمایندگان تا با بازنگری قانون بهکارگیری سلاح، موانع پیش روی مدافعان امنیت را برای برقراری هرچه بیشتر نظم در جامعه فراهم سازند.
تهران - ایرنا - فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران از تزریق تجهیزات جدید به یگان های عملیاتی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خبر داد و گفت: تجهیزات جدید باعث ارتقاء توان تحرکی و اقتدار پلیس میشود.
تهران - ایرنا - فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از برخورد قاطع مرزبانان با قاچاقچیان دام زنده در مرزها خبر داد و گفت: مرزبانان در سال جاری از خروج حدود 60 هزار دام قاچاق از مرزها که عمدتا مرزهای غرب کشور است جلوگیری کردند.
فرمانده کل انتظامی از الحاق تجهیزات پیشرفته و ارتقاء توان تحرکی پلیس خبر داد.
محمدمهدی زاهدی گفت: امیدواریم مجلس با کمک ناجا بتواند قانون بازدارنده برای اینگونه جنایاتی که در استان فارس رخ داده است، تصویب کند تا بازدارندگی به طور جد مورد نظر باشد.
مدتی است که بحث اصلاح قانون بکارگیری سلاح توسط پلیس در اجرای ماموریتهای انتظامی در محافل مجازی و حقیقی مطرح شده است که در این گزارش به جزئیات آن خواهیم پرداخت.
شیراز - ایرنا - شامگاه چهارشنبه 13 بهمنماه 1400؛ چشمان دختر هشت ساله و پسر 13 سالهاش به در خانه دوخته شده است تا پدر قهرمان خود را در بازگشت از ماموریت حفظ امنیت شهر، دوباره در آغوش بکشند اما تقدیر به گونهای دیگر رقم خورد؛ آنها سوگوار شدند، نه تنها آنها بلکه یک استان و یک کشور عزادار شد.
رییس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: محورهای شریانی دهگلان - حسین آباد، سقز - مریوان و ریگان - ایرانشهر مسدود هستند.
مدتی است که بحث اصلاح قانون بکارگیری سلاح توسط پلیس در اجرای ماموریتهای انتظامی در محافل مجازی و حقیقی مطرح شده است که در این گزارش به جزئیات آن خواهیم پرداخت.
ساری - ایرنا - رییس کل دادگستری مازندران از دستگیری پنج نفر از متهمان اصلی درگیریهای اخیر در کوی غفاری شهر ساری خبر داد.
ایرنا نوشت: رییس حقوقی و امور مجلس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: لایحه اصلاح قانون استفاده از سلاح از ابتدای سال 1400 در نوبت رسیدگی در مجلس قرار گرفته است و اما تاکنون به صحن نیامده است.
تهران - ایرنا - رییس حقوقی و امور مجلس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: لایحه اصلاح قانون استفاده از سلاح از ابتدای سال 1400 در نوبت رسیدگی در مجلس قرار گرفته است و اما تاکنون به صحن نیامده است.