ناگفته های از نقاهتگاه کرونا در کرمان / هیچ یک از جهادگران سلامت مبتلا نشدند
مدیر نقاهتگاه بیماران کرونایی در کرمان گفت: با تلاش شبانه روزی جهادگران سلامت در نقاهتگاه کرمان 160 بیمار بهبود یافتند و هیچ یک از کادر درمانی به کرونا مبتلا نشدند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، چند ماهی است که میهمان منحوسی به نام کوید -19 یا همان کرونا وارد شهر و دیار ما شده است. شاید هر کس با شنیدن نام کرونا چیزی به ذهنش متبادر بشود از صورتهای ماسک زده تا تعطیلی چند هفته ای.
اما خیلیها یاد مدافعان سلامتی میافتند که شبانه روزی در صف اول مبارزه با این بیماری ایستادند. ایثارگرانی که جان خود را فدای حفظ سلامت و بهداشت مردم ایران کردند.
یکی از مراکزی که در چند ماه گذشته به بیماران خدمت رسانی کرده است نقاهتگاه بیماران کرونایی کرمان است. جایی که بیماران کرونایی پس از ترخیص از بیمارستان به مرکز نقاهتگاه کرمان منتقل می شوند و خدمات درمانی دریافت میکنند.
مجید حسینی مدیر نقاهتگاه بیماران کرونا کرمان در گفتگو با خبرنگار راه آرمان درخصوص این مرکز گفت: پس از شیوع کرونا، نقاهتگاه از 19 اسفند ماه سال گذشته شروع به کار کرد.
رئیس بسیج جامعه پزشکی استان کرمان با بیان اینکه هر بیمار باید یک دوره درمانی 2هفته ای را بگذارند، اظهار داشت: نمیتوان برخی بیماران پس از بهبود در بیمارستان را مستقیم به منزل فرستاد زیرا محل مسکونی آنها از لحاظ محیط قرنطینه مناسب نیست لذا این افراد به نقاهتگاه منتقل میشوند تا دوره بیماری خود را طی کنند.
مدیرنقاهتگاه کرمان با اعلام اینکه در دو ماه اخیر 160 بیمار کرونایی از خدمات این مرکز استفاده کردند، ادامه داد: مسن ترین فرد بیمار 85سال و جوان ترین آنها 20 ساله بودند که از خدمات این نقاهتگاه استفاده کردند.
حسینی اشاره کرد: در هر شیفت کاری یک پرستار، یک نیروی خدماتی، یک پزشک و یک روانشناس و یک نیروی امنیتی حضور دارند.
وی تصریح کرد: با تلاش مدیر بهداشت محیط مرکز وضعیت بهداشتی و سلامتی نقاهتگاه در سطح بسیار بالایی است به طوریکه از روز تاسیس نقاهتگاه حتی یک نفر هم از کادر درمانی به بیماری دچار نشده اند.
رئیس بسیج جامعه پزشکی استان کرمان با بیان اینکه تمامی مدافعان سلامت که در تنها نقاهتگاه فعال استان، حضور دارند از اعضای بسیج می باشند، ابراز کرد: حدود 100 نفر برای انجام کار داوطلبانه و جهادی در نقاهتگاه درخواست دادند که تنها توانستیم از حضور 35 نفر از آنها استفاده کنیم.
وی با اعلام اینکه پزشکان جهادی کرمان برای مقابله با کرونا در دیگر مناطق کشور اعلام آمادگی کرده اند، اظهار داشت: در اولین مرحله یک گروه پزشکان جهادگر به استان خوزستان اعزام شدند.
حسینی گفت: پزشکانی که در ایام اربعین در موکب ها به مردم خدمات درمانی میدادند امروز در صف اول مقابله با کرونا هستند.
مدیر مرکز نقاهتگاه کرمان تصریح کرد: پزشکان و پرستاران و دیگر مدافعان سلامت نقاهتگاه کرمان علاوه بر حضور در شیفت های کاری خود در بیمارستان و در وقت آزاد خود به مردم خدمت رسانی می کنند.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: ویروس منحوس کرونا باعث خسارت های زیادی شده است از جمله اینکه خانوادههایی را نابود کرد.
وی تأکید کرد: اگر جهاد مدافعان سلامت در روزهای کرونایی نبود خسارت ها بیش از این بود.
انتهای پیام /