نباید در فضای مجازی در زمین دشمن بازی کنیم
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حضور جوانان گام دوم انقلاب در جهاد تبیین، مستلزم شناخت تهدیدات، نقاط آسیب پذیر، تجزیه و تحلیل شبهات، تقویت پایه های فکری و افزایش بصیرت است.
از منظر بررسی های استراتژیک، شناخت تهدیدات و نقاط آسیب پذیری نظام های سیاسی ضرورتی اجتناب ناپذیر و دارای اهمیت اساسی است. بر همین اساس در گفت وگویی با صادق سلیمی بنی، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل سیاسی به بررسی وضعیت سنجی و موقعیت شناسی نظام جمهوری اسلامی برای مدیریت فرصت ها پرداختیم.
سلیمی بنی تاکید کرد: در بهترین شرایط هستیم اگر همدلی داشته باشیم و در زمین دشمن بازی نکنیم. همه ارکان کشور برای یک جهش انقلابی آماده است، بنابراین، شکی نیست که دلیل افزایش هجمه های رسانه ای و مجازی وا دادگان داخلی، اپوزسیون خارج نشین و امپراتوری رسانه ای دشمنان خارجی، ناشی از مشاهده چشم اندازی است که در سایه تحولات اخیر، کشور را به قله های پیشرفت و عدالت نزدیک و نزدیک تر می بینند.
عضو انجمن علوم سیاسی ایران گفت: در هیچ مقطعی از انقلاب اسلامی تا این حد از اقتدار و امنیت برخوردار نبوده ایم و تردیدی نیست که هیچ پیشرفتی بدون اقتدار و امنیت اجتماعی حاصل نمی شود. به طور قطع اکنون، در بهترین شرایط ممکن به سر می بریم، اگر توجه مان به رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باشد. همگان از فعالان سیاسی و ارباب جراید همه جناح ها و توده مردم باید هوشیار باشند که متاثر از فضای رسانه ای دشمنان، در زمین بدخواهان ملت ایران بازی نکنند.
عضو هیات موسس و قائم مقام اندیشکده تحول و کارآمدی کشور در بخشی دیگر از سخنان خود به تلاش قوای سه گانه کشور برای آسان سازی ساز و کارهای اقتصادی و اجتماعی مردم و مشارکت هر چه بیشتر آنها در توسعه کشور در زمینه های مختلف اشاره کرده و افزود: فراهم کردن حضور بیشتر و اثر گذار مردم در فعالیت های اقتصادی و اجتماعی و توجه به بنگاهها و شرکت های دانش بنیان در کشور، آینده ای بسیار امیدوار کننده را نوید می دهد.
وی افزود: این مسئله باعث یاس و ناامیدی دشمنان و به تبع آن سبب افزایش هجمه های رسانه ای علیه مسئولان و سرمایه های انسانی توانمند و انقلابی شده است. با این وصف، اگر مردم و مسئولان هوشیاری خود را از دست داده و ذهن خود را به مسائل حاشیه ای کذب و عاری از حقیقت مشغول سازند، یقینا دشمن با اختلاف افکنی و برهم زدن همگرایی میان مسولان باهم، و مردم با مسولان به هدف خود خواهند رسید
این تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به اشکالات وارده به ساختارهای بانکی، اقتصادی، تولیدی و رشد نقدینگی در دولت های دهم و یازدهم و دوازدهم، و مهم تر از همه فشارهای تحریم و بحران های کنونی جهان گفت: اولویت دست اندرکاران قوای سه گانه کشور، باید حل مسائل داخلی با تکیه بر ظرفیت های موجود باشد، ضمن اینکه از روابط عادلانه با جهان استقبال و در مسیر آن تلاش کنند.
وی رمز موفقیت همه سطوح مدیران اعم از مدیران ارشد، میانی و پایین دست نظام را همراهی، همدلی و همگرایی در تدوین و اجرای طرح های سازنده اقتصادی و اجتماعی ذکر کرد و از رسانه های داخلی و آحاد مردم خواست تا از قضاوت های شتاب زده پیرامون موضوعاتی که تلاش های دولت رئیسی و سایر مسئولان قوای سه گانه را به حاشیه می برد، جدا پرهیز کنند.
سلیمی تاکید کرد: تجربه ایران بعد از انقلاب نشان داده است، هر دولتی که با ولایت همسو و به تدابیر امام و رهبری فرزانه انقلاب عمل کرده اند، دولت و ملت عزت و پیشرفت را در عمل رقم زده اند.
این استاد دانشگاه افزود: از آنجا که رهبر معظم انقلاب بعنوان دیدبان تیزبین انقلاب به مسائل داخلی و بین المللی اشراف کامل دارند و با تجارب ارزشمند و دور اندیشی، کشور را با هوشمندی، از پیچ های خطرناک به سلامت عبور داده اند، مدیران سه قوه باید در ساماندهی امور خود همسو و هماهنگ با این ذخیره استراتژیک مدیریتی انقلاب، همسو و هماهنگ عمل کنند.
وی گفت: تجربه نشان داده، هر دولتی که توان خود را صرف بازی های بی حاصل سیاسی کرد، از صراط مستقیم نظام و انقلاب خارج و در عمل تبدیل به یک جریان انحرافی شده است.
عضو انجمن جامعه شناسی ایران بیان داشت: بنده در مصاحبه ای در بهمن ماه سال 1390، خطر جریان انحراف را از منظر جریان شناسی و جامعه شناختی سیاسی مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و برآیند انحراف را به دست اندرکاران دولتی و مسولان نظام در آن زمان هشدار دادم. اتفاقات پس از آن نشان داد که آن تحلیل به واقعیت پیوست و متاسفانه کسانی که می توانستند با همسویی ولایت امر، مسیر خدمت گزاری بی منت را ادامه دهند، در عمل توان و ظرفیت کشور را به بازی های بی حاصل سیاسی صرف کردند و با نهایت تاسف اکنون عاقبت کار برخی از آنها به جایی رسیده که در مقابل مردم، نظام، انقلاب و رهبری قرار گرفته اند.
سلیمی در ادامه با اشاره به شعار فسادستیزی برگرفته از نقشه راه امام و مقام معظم رهبری که توسط دولت سیزدهم ارائه شده، تاکید کرد: ریل گذاری بر مبنای مبانی اصلی انقلاب و نظام اسلامی با توجه به انحرافات گسترده در دولت های قبلی کاری بسیار دشوار بوده و در طی مدت کوتاه روی کار آمدن دولت، برخی ثمرات آن قابل مشاهده است.
وی ادامه داد: اگر چه در حوزه های مختلف به خصوص در حوزه اقتصادی، اقدامات فساد ستیز و مبارزه با رانت خواری و ویژه خواری قطعا به مذاق عده ای خوش نمی آید و با تمام توان در کارشکنی این حرکت عظیم انقلابی دولت برآمده از اراده مردم از هیچ تلاشی فروگذار نکرده و نخواهند کرد. اما مطمئن باشید با تکیه بر بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب و بهره گیری از توان نیروهای جوان مومن انقلابی، تلاش های ویژه خواران و چپاولگران اقتصادی و وادادگان سیاسی، با همراهی دولت با مردم و مردم با دولت، به شکست خواهد انجامید.
انتهای پیام /