دوشنبه 1 بهمن 1403

نجلا؛ عاشقانه‌ای در دل التهابات جنگی

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
نجلا؛ عاشقانه‌ای در دل التهابات جنگی

فصل دوم سریال «نجلا» با حفظ خط اصلی عاشقانه خود، در حال روایت روزهای پر از التهاب ابتدایی جنگ است که با شجاعت زنان و مردان این مرز و بوم همراه شده و استقبال مخاطبان این سریال نشان می دهد که در کارش موفق بوده است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهر ماه سال 99 بود که فصل نخست سریال «نجلا» به عنوان سریال ماه محرمی از شبکه سوم سیما به روی آنتن رفت و به خاطر داستان عاشقانه خود، جنس بازی ها و کششی که در فیلمنامه وجود داشت، توانست مخاطبان فراوانی برای خود دست و پا کند بطوریکه مدیران تلویزیون از خیرالله تقیانی پور کارگردان این مجموعه درخواست کردند تا فصل دوم این سریال را نیز در دستور کار خود قرار دهد.

هرچند وجود کرونا باعث شد که ساخت فصل دوم «نجلا» با تاخیر جلو رود، اما در نهایت سعید سعدی، تهیه کننده خوشنام تلویزیون و سینما این سریال را در 40 قسمت آماده پخش قرار داد تا شبکه سوم سیما، فصل دوم این مجموعه نمایشی را برای باکس نوروز و ماه رمضان امسال خود معرفی کند.

خیرالله تقیانی پور پس از سال ها فعالیت در حوزه نویسندگی و کارگردانی تئاتر، توانست اعتماد مدیران تلویزیون را به خود جلب کند تا «نجلا» را به عنوان اولین تجربه سریال سازی خود کارگردانی کند. هرچند در کنار او سعید سعدی در مقام تهیه کننده قرار داشت که به خاطر کارنامه درخشان خود در سینما و تلویزیون به گونه ای خیال مدیران را راحت کرده بود که قطعا خروجی کار مطلوب و تماشاگر پسند خواهد بود.

سریال «نجلا» قصه عاشقی و دلدادگی عبد دشتی با بازی حسام منظور به نجلا را روایت می کند. در فصل اول این سریال، سارا رسول زاده بازیگر نقش «نجلا» بود که به دلیل مسائل و مشغله های کاری نتوانست در فصل دوم این سریال حضور پیدا کند و درنهایت محیا دهقانی جایگزین او برای فصل دوم این مجموعه نمایشی شد. آزیتا حاجیان، ملیکا شریفی نیا، هدایت هاشمی، سید مهرداد ضیایی، سوگل طهماسبی، مصطفی ساسانی و مرتضی شاه کرم از دیگر بازیگران سریال «نجلا» هستند.

تقیانی پور در فصل نخست سریال «نجلا» ثابت کرد که می تواند با فیلمنامه ای جذاب، پر از تعلیق و گره های داستانی نبض مخاطب را به خوبی به دست بگیرد و سریالی مخاطب پسند روایت کند؛ تهران گریزی، لهجه آبادانی و فضای گرم و صمیمی جنوب و بازی گرفتن از بازیگران با تجربه بومی در نقش های مکمل و تاثیرگذار داستان را می شود از نقاط قوت این سریال دانست.

برخلاف معمول سریال های چند فصلی اخیر تلویزیون که بدون ایده و صرفا با درخواست مدیران سیما به کنداکتور یکی از شبکه ها اضافه می شوند، تقیانی پور در فصل دوم «نجلا» به جای کلیشه بازی و کش دادن رابطه عاشقانه عبد و نجلا، با وارد شدن به داستان جنگ ایران و عراق خود را وارد چالش بزرگی به لحاظ سریال سازی کرده است.

«نجلا» در فصل دوم خود با حفظ خط اصلی عاشقانه خود، وارد روزهای ابتدایی جنگ شده و اصطلاحا درآوردن صحنه های جنگی نیاز به مهارت، تجربه و سختی زیادی دارد که عوامل تولید این سریال تا اینجا ثابت کرده اند که از پس کار به خوبی درآمده اند؛ هرچند در برخی سکانس ها این استانداردها رعایت نشده، اما در مجموع مخاطبان بالای این سریال نشان می دهد که «نجلا2» توانسته رضایت تماشاگران تلویزیون را به خوبی جلب کند.

معمولا سریال هایی که خارج از تهران جلوی دوربین می روند، اکثرا با بازیگران تهران نشین، کست بازیگری چیده می شود و کمتر از بازیگران بومی آن منطقه استفاده می شود؛ اما در این سریال نقش های کلیدی و تاثیرگذار داستان نیز به بازیگران بومی و کمتر شناخته شده سپرده شده و آنها نیز توانسته اند به این اعتماد جواب مثبت دهند و خود را به خوبی اثبات کنند.

یکی دیگر از نقاط مثبت این سریال، نشان دادن دشمنی زرنگ، باهوش و قوی است که با بازی به اندازه هدایت هاشمی به خوبی روایت شده است که همین باعث می شود در نهایت به نفع کاراکتر مثبت فیلم ختم شود؛ چون هرچه قدر شما نقش منفی داستان را قوی روایت کنید، باعث بهتر دیده شدن کاراکتر مثبت فیلم خواهید شد که متاسفانه در اکثر فیلم و سریال های ما این نکته رعایت نمی شود.

سریال «نجلا2» علاوه بر مخاطبان شبانه تلویزیون، در سایت تلوبیون با بیش از 5 میلیون بازدید در کنار سریال «از سرنوشت4» توانسته یکی از سریال های پربیننده تلویزیون در ماه رمضان باشد.

انتهای پیام /

نجلا؛ عاشقانه‌ای در دل التهابات جنگی 2