سه‌شنبه 9 دی 1404

نخست وزیر عراق از دعوت مقتدی صدر به توقف خشونت ها واکنش نشان داد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
نخست وزیر عراق از دعوت مقتدی صدر به توقف خشونت ها واکنش نشان داد

مصطفی الکاظمی در سخنانی، از درخواست مقتدی صدر برای توقف خشونت‌ها تقدیر و تشکر کرد و گفت: دعوت سید مقتدی صدر به توقف خشونت ها، نشانگر بالاترین سطح ملی گرایی و تمایل به حفظ خون عراقی هاست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق امروز (سه شنبه) در سخنانی از درخواست مقتدی صدر برای توقف خشونت‌ها تقدیر و تشکر کرد. مصطفی الکاظمی گفت: دعوت سید مقتدی صدر به توقف خشونت ها، نشانگر بالاترین سطح ملی گرایی و تمایل به حفظ خون عراقی هاست.

او در ادامه افزود: سخنان وی (مقتدی صدر) بر همگان، مسئولیتی اخلاقی و ملی را برای حمایت از ظرفیت‌های عراق و متوقف ساختن زبان تشدید تنش سیاسی و امنیتی و شروع گفتگو‌های سریع و ثمربخش برای حل بحران‌ها به بار خوهد آورد. گفتنی است ساعتی پیش مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در کنفرانسی مطبوعاتی گفت: از نیرو‌های امنیتی عراق که در این درگیری‌ها بی طرف ماندند، تشکر می‌کنم و به کسانی که در پارلمان اعتصاب کرده اند، یک ساعت فرصت می‌دهم تا عقب نشینی کنند. او همچنین گفت: مقتدی صدر گفت: صرف نظر از اینکه چه کسی فتنه را آغاز کرد، من از ملت عراق که از این حوادث متضرر شدند، عذرخواهی می‌کنم. انقلابی که با خشونت درآمیزد، انقلاب نیست و من اکنون از انقلاب جریان صدر انتقاد می‌کنم. پس از این سخنان و درخواست مقتدی صدر، خبرنگار شبکه آر تی از آغاز عقب نشینی افراد مسلح از داخل منطقه سبز بغداد خبر داد.