سه‌شنبه 27 خرداد 1404

نخعی راد: دشمنان ایران تاوان جنایاتشان را خواهند داد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
نخعی راد: دشمنان ایران تاوان جنایاتشان را خواهند داد

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: دشمنان ایران تاوان این جنایت را خواهند داد و نیروهای مسلح مشت محکمی ضربه مهلک و پشیمان کننده‌ای به آنان خواهند زد. آنها آغاز کننده این ماجرا بودند اما ما به پایان خواهیم رساند.

- اخبار سیاسی -

علی اصغر نخعی راد عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره‌ی عملیات وعده صادق 3 بیان کرد: اگر بخواهیم که دیگر عملیات وعده صادق4 صورت نگیرد باید عملیات وعده صادق 3 منتج به سرنوشت تلخ و مختوم رژیم صهیونیستی شود.

وی با اشاره به شهادت جمعی از سرداران سرافراز و دانشمندان هسته‌ای و مردم شریف ایران اسلامی، بیان کرد: بار دیگر دستان خبیث رژیم صهیونیستی به خون فرماندهان عالی قدر، دانشمندان نخبه و متعهد و مردم مظلوم ایران اسلامی، آغشته شد و این رژیم جعلی و جنایتکار ددمنشی و وحشیگری خود را به نمایش گذاشت.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس اظهار کرد: رژیم صهیونیستی با حمله به مراکز مسکونی نشان داد که بزرگترین دشمن بشریت و خبیث‌ترین دشمن فرد فرد ملت ایران است، لیکن پاسخ دردناک رزمندگان سلحشور و مقتدر اسلام و مجازاتی سخت و پشیمان کننده در انتظار آنها و حامیانشان است؛ زیرا وقت انتقام است، و این انتقام به هر طریقی و با هر ابزاری گرفته خواهد شد.

نخعی راد تصریح کرد: دشمنان ایران تاوان این جنایت را خواهند داد و نیروهای مسلح مشت محکمی ضربه مهلک و پشیمان کننده‌ای به آنان خواهند زد. آنها آغاز کننده این ماجرا بودند اما ما به پایان خواهیم رساند.

نماینده مشهد تاکید کرد: خون پاک این شهدای گرانقدر چراغ راه ما مسئولان است و ما از مردم ایران درس استقامت و استواری آموخته‌ایم. نیروهای مسلح خواب را بر دشمنان شما حرام خواهند کرد و دشمنان بار دیگر در مقابل شما شکست خواهند خورد و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه ملت ایران اسلامی، پاسخی قاطع و پشیمان کننده به این جنایت خواهند داد و پایان رژیم صهیونیستی را نزدیک‌تر خواهند کرد.