نشان دادن راه شکست دیوید تیلور به حسن یزدانی
نایبقهرمان پیشین المپیک گفت با دیوید تیلور نمیشود تنها با یک یا دو شیوه کشتی گرفت و باید کشتی را به 30 ثانیههای متفاوت تقسیم کرد.
صادق گودرزی درباره همکاریاش با کشتی تهران اظهار داشت: با بچههای نوجوان کار میکنم، 3-4 اردو گذاشتیم و چند کشتیگیر هم در تیمهای ملی داشتیم که مدال گرفتند. یعنی در همین مدت زمان کوتاه هم خوب کار کردیم. این نفرات مدت کمی در اختیار من بودند و امیدوار هستیم سال آینده بتوانیم تدارکات خوبی داشته باشیم. در همین زمینه با قاسم عسگری رئیس هیئت صحبت کردیم و برنامهریزی انجام دادیم تا بعد از لیگ کشوری، بتوانیم تیم را به تورنمنت اعزام کنیم.
وی با اشاره به کسانی که در این مسیر همراهیاش کردهاند، گفت: میثم مصطفی جوکار و گاهی هم حسن رحیمی در کنارمان بودند، علیاصغر جبلی و شهرام چایچی هم کمک کردند. ما سعی کردیم تمریناتمان را در تمام مناطق تهران برگزار کنیم و در واقع تمرینمان در سالنهای استان به صورت چرخشی باشد، تا هم برای مربی و هم کشتیگیر مفید باشد.
گودرزی درباره اینکه آیا قصد همکاری با تیمهای باشگاهی در لیگ برتر را دارد؟ تأکید کرد: پیشنهاد خاصی نداشتم، البته قبلاً تجربه حضور در لیگ برتر را در کنار غلامرضا محمدی و پژمان درستکار داشتم، اما در سالهای اخیر فعالیتی در لیگ نداشتم.
نایبقهرمان المپیک 2012 لندن در رابطه با تیم ملی آزاد اعزامی به مسابقات جهانی بلگراد خاطرنشان کرد: شرایط بچهها را خوب میبینم، با برگزاری مسابقات انتخابی و تورنمنتهایی که رفتند، تیم در فضایی به دور از حاشیه و در آرامش تمرین میکند و به همین علت معتقدم امسال به مراتب بهتر نتیجه میگیریم. نمیدانم روسها میآیند یا نه و چه شرایطی دارند، اما نظر من این است که امسال بهتر از آمریکاییها هستیم و اگر اتفاقات عجیب و غریب و غیرقابل پیشبینی رخ ندهد که تیم لت بخورد، جلوتر از بقیه، قهرمان جهان خواهیم شد.
دارنده مدالهای نقره و برنز جهان درباره شانسهای طلای تیم ملی در مسابقات جهانی گفت: غیر از حسن یزدانی، رحمان عموزاد، امیرحسین زارع و محمد نخودی که شانس خوبی برای کسب مدال طلا دارند و هر کدامشان میتوانند تیم را طلایی کنند. من شرایط یونس امامی را هم خیلی خوب میبینم. هرچند 74 کیلو، وزن سخت و پرمدعی است، اما یونس نشان داده امسال شایستگی کسب مدال طلا را دارد. در مورد مبارزه پیش روی حسن یزدانی و دیوید تیلور هم فکر میکنم حسن به مرز پختگی و سطحی از کلاس و فن و تکنیک کشتی رسیده که بتواند برای مبارزه با تیلور تغییر تاکتیک دهد. این مبارزه به نوعی است که حسن یزدانی اگر برد میخواهد باید دائم در طول 6 دقیقه مبارزه تغییر تاکتیک دهد، چون تیلور هم همین کار را میکند. یعنی با یک یا دو مدل کشتی نمیشود تیلور را برد، از نظر من این کشتی به چندین 30 ثانیه تقسیم میشود که برای هر کدام باید برنامه و فن خاصی داشت. 6 دقیقه کاملاً بابرنامه که در هر ثانیهاش ممکن است حریف با شیوه متفاوتی کشتی بگیرد.
منبع: خبرگزاری تسنیم از میان اخبار