شنبه 3 آذر 1403

نشست مجازی سیاهچاله‌های چرخان، مولدهای انرژی قدرتمند در جهان

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
نشست مجازی سیاهچاله‌های چرخان، مولدهای انرژی قدرتمند در جهان

علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از آدرس https://www.skyroom.online/ch/biruni.obs/webinar و https://www.aparat.com/Biruni.Observatory/live در آن شرکت کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام https://instagram.com/biruni.obs مراجعه کنند.

انجمن علمی دانشجویی نجوم دانشگاه شیراز جلسه مجازی «سیاهچاله‌های چرخان، مولدهای انرژی قدرتمند در جهان» را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با سخنرانی محسن خدادی دوشنبه 27 دی از ساعت 17 تا 18 برپا می‌شود.

در این جلسه که از طریق اسکای‌روم و آپارات برگزار می‌شود، به پدیده تقویت تابش و پایداری سیاهچاله کر (Kerr) محصور شده توسط ماده سیال ناهمسانگرد پرداخته می‌شود.

این جلسه با همکاری رصدخانه ابوریحان بیرونی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از آدرس https://www.skyroom.online/ch/biruni.obs/webinar و https://www.aparat.com/Biruni.Observatory/live در آن شرکت کنند یا برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اینستاگرام https://instagram.com/biruni.obs مراجعه کنند.

بیشتر سیاه‌چاله‌ها در حال چرخش‌اند، زیرا ستاره اولیه‌ای که از رمبش آن سیاه‌چاله تشکیل شده در حال چرخش بوده است. و همچنین ماده‌ای که سیاه‌چاله از گازهای اطراف خود می‌بلعد نیز پیش از سقوط در افق رویداد در حال چرخش است.

سیاه‌چاله‌های چرخان به سیاه‌چاله‌های کِر (Kerr) مشهورند که به نام ریاضیدان نیوزلندی که در 1963 نظریه سیاه‌چاله‌های چرخان را مطرح کرد مشهور شده است.

نظرات کاربران لینک کوتاه: asriran.com/003Ryo