سه‌شنبه 23 بهمن 1403

نصراللهی: تشکیل «شورای رسانه‌ای کنشگری فعال» برای کشور ضروری است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
نصراللهی: تشکیل «شورای رسانه‌ای کنشگری فعال» برای کشور ضروری است

به گزارش خبرگزاری فارس، رییس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در مشهد گفت: تشکیل "شورای رسانه ای کنشگری فعال " برای کشور ضروری است.

دکتر اکبر نصراللهی با اشاره به پیچیده ترشدن تاکتیک‌های جنگ شناختی و افزایش تلاش های رسانه های دشمنان افزود: کشور با "سونامی تهاجم رسانه ای" دشمنان در بخش های مختلف مواجهه و به تعبیر مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم در "محاصره تبلیغاتی " است و دیگر نمی توان با اقدامات رسانه ای واکنشی حتی اگر بموقع، سریع و درست صورت گیرد، در کارزار رسانه ای از افکار عمومی دفاع کرد.

نویسنده کتاب مدیریت پوشش اخبار بحران در رسانه های حرفه ای گفت: افکار عمومی ایران بی‌دفاع و از رسانه های غیرمسئول و مهاجم، خون، خشونت و بی اخلاقی می‌چکد بنابراین اقدامات پدافندی، پراکنده و محدود استادان دانشگاه و رسانه ها برای جهاد تبیین، مقابله با جنگ شناختی و خروج از محاصره تبلیغاتی کافی نیست.

رییس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به نقش استادان دانشگاه در تغییر و تحولات در همه حوزه ها و تربیت قوه عاقله کشور تصریح کرد: متاسفانه دانشگاه و استادان دانشگاه درگیر کارهای عادی و اداری خود است و دغدغه یا فرصت کافی در جهاد تبیین ندارند، شناخت و اطلاعات شان در مورد آرایش جدید رسانه های و سواد رسانه ای هم ناکافی است، بنابراین در جنگ گسترده، مستمر و چندلایه شناختی، به نیازهای دانشجویان کم توجه در قبال تعرض و توسعه رسانه ای رقیب و دشمن در بحران ها، نه تنها بازدارنده نیستند بلکه در بسیاری مواقع اثر پذیر هستند.

نصراللهی با تشریح تعریف، ابعاد و ضرورت سواد رسانه ای برای دانشگاهیان افزود: کنشگری فعال و جهاد تبیین بدون داشتن سواد رسانه ای امکان نیست، استادان دانشگاه در صورت شناخت کافی از ابزارها، بازیگران، نوع و میدان بازی، اصول، رویکردها، راهبردها، تاکتیک های کنشگران رسانه ای، درک محتوا و انگیزه اعلامی و اعمالی تولید و توزیع‌کنندگان پیام ها ، آگاهی از ویژگی های مخاطبان؛ مصرف رسانه ای و دسترسی های آنان و توانایی استفاده حداکثری، صحیح و بموقع از ظرفیت‌های رسانه‌ها می توانند اثرگذار و در عرصه های جهانی نقش آفرین باشند.

رییس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه همچنین با تبیین تغییر در آرایش رسانه ای و خروج کنشگری از انحصار کنشگران رسمی، راهبرد اعلامی مقام معظم رهبری در مورد بازسازی انقلابی در حوزه فرهنگ و رسانه را هوشمندانه دانست و افزود : مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد بازسازی انقلابی در حوزه فرهنگ و رسانه، جهاد تبیین و مقابله با جریان تحریف نباید در حد حرف و اعلام آمادگی، آن هم در مقطع خاص باقی بماند.

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

دانشگاه آزاد اسلامی

نصراللهی افکار عمومی خشونت این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
نصراللهی: تشکیل «شورای رسانه‌ای کنشگری فعال» برای کشور ضروری است 2
نصراللهی: تشکیل «شورای رسانه‌ای کنشگری فعال» برای کشور ضروری است 3
نصراللهی: تشکیل «شورای رسانه‌ای کنشگری فعال» برای کشور ضروری است 4