نمایش «سلفی با دموکراسی» ایرانی در برلیناله
تهران - ایرنا - فیلم سینمایی «سلفی با دموکراسی» به کارگردانی و تهیهکنندگی علی عطشانی در جشنواره فیلم برلین، روی پرده میرود.
به گزارش مشاور رسانهای بیتافیلم، فیلم سینمایی «سلفی با دموکراسی» به کارگردانی و تهیهکنندگی علی عطشانی فردا یکشنبه 4 اسفندماه برابر با 23 فوریه ساعت 13 با حضور کارگردان در سالن Cinemaxx17 برلین برای نخستین بار اکران میشود.
این فیلم که با حجم بالایی از جلوههای ویژه کامپیوتری تجربه جدیدی در خاورمیانه محسوب میشود، در بخش بازار جشنواره فیلم برلین حضور دارد.
پولاد کیمیایی، پژمان بازغی، آتیلا پسیانی، سیما تیرانداز، امیرعباس گلاب، دنیا مدنی، نیما شاهرخشاهی، مهدی صبایی، قاسم زارع و کورش تهامی از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند.
«سلفی با دموکراسی» داستانی ماورائی دارد و روایت متفاوتی است از کسانی که در جنگ ایران و عراق حضور داشتهاند و داستان آن تقریبا در ادامه داستان فیلم «دموکراسی تو روز روشن» اتفاق میافتد.
این جشنواره شامگاه پنجشنبه (دوم اسفند، 20 فوریه) با نمایش فیلم سال سالنیجر من My Salinger Year به کارگردانی فیلیپه فلاردو Philippe Falardeau کارگردان کانادایی و محصول مشترک کانادا و ایرلند به عنوان فیلم افتتاحیه آغاز به کار کرد و تا اول ماه مارس (11 اسفند) میزبان علاقه مندان است.
جشنواره بین المللی فیلم برلین از سال 1951 کار خود را آغاز کرد و در شهری که دوتکه شده بود، به محلی برای تبادل فرهنگ، ارائه نقدهای سینمایی و موضوعات اجتماعی تبدیل شد. این جشنواره تا امروز به عنوان سیاسیترین جشنواره در میان جشنواره های معتبر فیلم در سراسر جهان تعبیر می شود.
این جشنواره به طور متوسط سالانه میزبان 400 فیلم، نزدیک به دو هزار سینماگر از کارگردان و بازیگران و فیلمنامه نویس تا دیگر عوامل حوزه سینما و فیلم هایی در ژانرهای مختلف از فیلم های داستانی تا مستند و تجربه های جدید هنرمندان تازه کار و معناگرا در قالب های فیلم کوتاه و بلند است که در سینماهای متفاوتی در شهر برلین به نمایش درمی آیند و مخاطبان را به دنیایی از سبک های زندگی متفاوت، رویکردهای گوناگون و برداشت های مختلف از زندگی می برند تا برداشت های خود را از زندگی به معرض سنجش بگذارند و تجربیات جدید با دیدن و لمس فیلم هایی در دو دنیای فیلم های کلاسیک و تجربههای تازه هنرمندانه و زیبایی شناختی به دست آورند. جشنواره فیلم برلین همچنین فرصتی برای گفت وگوهای طولانی بین مخاطبان و هنرمندان اهالی سینما فراهم می آورد.
جشنواره فیلم برلین بخش های مختلفی شامل بخش مسابقه بین الملل، رویاروییها (بخشی که مختص فیلمسازان مستقل و نوآور است، Encounters) بخش مسابقه فیلم های کوتاه، بخش پانوراما که به بهترین فیلم به داوری مخاطبان جایزه می دهد، بخش فروم که فیلم هایی با گفتمان هنری و اجتماعی و به طور خاص زیبایی شناختی را به بینندگان عرضه می کند و بخش نسل که فیلم های مرتبط با کودکان و دیگران را نشان می دهد تنها بعضی از بخش های این جشنواره هستند، غیر از این بازار فیلم اروپا که همزمان با جشنواره فیلم برلین در این جشنواره برپا می شود یکی از مهم ترین بازارهای فیلم در دنیا محسوب میشود و بازار تولیدات مشترک، استعدادهای جشنواره برلین و صندوق سینمایی جهان در حاشیه این جشنواره فرصت خوبی برای ارائه آثار به روسای جشنواره های دیگر و پخش کنندگان فیلم ها در سینماهای سراسر جهان یا تلویزیون هاست.
*س_برچسبها_س*