نیازهای بهداشتی مجتمع های بین راهی قم از طریق انجمن های صنفی احصا شود
قم - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای قم، اجرای پروتکل های بهداشتی در مجتمع های بین راهی قم را نیازمند کمک های دولتی دانست و گفت: در دوران کرونا نیازهای مجتمع ها و تیرپارک ها بین راهی استان باید از طریق انجمن های صنفی احصا شود.
به گزارش روز جمعه روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای قم Tمحمد حسن کلهری در نشستی که به منظور بررسی مشکل های ناشی از همه گیری ویروس کرونا با مدیران عامل مجتمع های بین راهی قم برگزار شد اظهار داشت: از مجموع 789 باب مجتمع خدماتی و تیرپارک فعال در سطح راه های کشور، 29 باب آن درمحورهای جاده ای استان قم واقع شده که از حیث شاخص تعداد مجتمع ها، به نسبت طول راه های برون شهری استان، در رده دوم کشوری قرار داریم.
وی افزود: همچنین، از نظر ساختار طراحی، معماری و برندینگ نیز مجتمع های بین راهی قم در مقایسه با دیگر اماکن خدماتی بین راهی کشور در رده نخست قرار دارند.
کلهری مناسب سازی بنا به منظور ارائه خدمات به جانبازان و معلولان در مجتمع های خدماتی بین راهی استان را بخشی از فعالیت های صورت گرفته این در حوزه دانست و گفت: قم در موضوع سازه ای و مناسب سازی جهت ارائه خدمات موضوعه به جانبازان و معلولان نیز در سطح کشور در جایگاه بالایی می باشد.
وی در ادامه یادآور شد: ضرورت اقتضا می کند به دلیل شرایط حادث شده از گسترش ویروس کرونا، ضمن رعایت جامع پروتکل های بهداشتی به ارائه خدمات اقدام شود.
کلهری آینده را روشن و امید بخش توصیف و خاطر نشان کرد: ضمن تلاش مجدانه جهت تهیه و تنظیم برنامه های متناسب با شرایط، باید به مقابله با وضعیت دشوار کنونی رفته و در راستای جلوگیری از شیوع این ویروس عالمگیر اقدام نمود.
مدیرکل راهداری قم در پایان سخنان خود خطاب به مدیران عامل مجتمع های خدماتی بین راهی قم عنوان کرد: باید از طریق انجمن صنفی مجتمع ها و تیرپارک ها بین راهی استان در خصوص احصا و اولویت بندی مشکل ها و نیازهای متناسب با دوران کرونا همت کرد تا از مجاری مربوطه برای پی گیری آنها اقدام شود.
در ادامه این نشست نیز چند تن از مدیران عامل مجتمع های بین راهی حاضر در جلسه به طرح عمده مشکل های پیش رو پس از شیوع ویروس کرونا پرداخته و عنوان کردند: با توجه به صدمه های اقتصادی شدید به دلیل کاهش چشمگیر درآمد واحدهای صنفی تابعه، اجرای پروتکل های ابلاغی نهادهای حاکمیتی از جمله تهیه الزام های بهداشتی مانند مواد ضدعفونی، دستکش، ماسک و غیره مستلزم مساعدت دولت در این زمینه است.
همچنین چند تن از جایگاه داران سوخت در سطح راه های قم نیز ضمن اشاره به کاهش سهمیه گازوییل جایگاه خود، خواستار رفع محدودیت اعمالی و تداوم توزیع این فرآورده نفتی به میزان گذشته شدند.
گفتنی است: صنف مجتمع ها و تیر پارک های بین راهی از جمله صنوفی به شمار می آیند که در پی شیوع ویروس کرونا متحمل خسارت های جدی در بحث درآمدهای مربوطه شدند.
کرونا ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راههای انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
ویروس کرونا موسوم به «کووید 19» اواسط ماه دسامبر (24 آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در 30 دسامبر سال 2019 (9 دیماه 98) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
*س_برچسبها_س*