سه‌شنبه 3 شهریور 1405

نیروی قدس سپاه منجی مردم مستضعف است / نقش این نیرو در سطح دنیا «مشروع» است

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
نیروی قدس سپاه منجی مردم مستضعف است / نقش این نیرو در سطح دنیا «مشروع» است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه نیروی قدس سپاه طی سالیان گذشته، منجی مردم مستضعف در منطقه غرب آسیا بوده است، گفت: نیروی قدس سپاه مرز نمی‌شناسد و در هر گوشه‌ای از دنیا به فریاد مظلومیت مردم رسیدگی می‌کند.

«ابوالفضل حسن‌بیکی» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه درباره «نیروی قدس سپاه» اظهار کرد: نیروی قدس سپاه طی سالیان گذشته، منجی مردم مستضعف در منطقه غرب آسیا بوده است.

وی افزود: در جنگ‌های چند سال اخیر منطقه از سال 2006 تا امروز همواره شاهد بودیم که ملت‌های مستضعف توانسته‌اند در برابر زورگویی‌های «مثلث عبری عربی غربی» ایستادگی کنند که در این رهگذر نیروی قدس سپاه نقش ویژه‌ای داشته است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه امروز همه نیرو‌های مقاومت به علم تولید صنایع دفاعی مجهز شدند که این مجهز شدن به برکت وجود نیروی قدس سپاه بوده است، افزود: نیروی قدس سپاه مرز نمی‌شناسد و در هر گوشه‌ای از دنیا به فریاد مظلومیت مردم رسیدگی می‌کند.

بیشتر بخوانید:

حسن‌بیکی با بیان اینکه فرهنگ مقاومت امروز در سراسر دنیا نهادینه شده است و باید توجه داشته باشیم که آموزش این فرهنگ از طریق نیروی قدس سپاه انجام شده است، گفت: نقش نیروی قدس سپاه در سطح دنیا یک نقش مشروع است و همه دنیا این نیرو را به عنوان یک نیروی آزادی‌بخش و حامی مردم زجرکشیده و مستضعف می‌شناسند.