یک‌شنبه 30 دی 1403

هادوی: علاوه بر مربی خارجی باید روی باور بازیکنان کار کنیم / وظیفه دارم با تمام توانم به تیم‌های ملی کمک کنم

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
هادوی: علاوه بر مربی خارجی باید روی باور بازیکنان کار کنیم / وظیفه دارم با تمام توانم به تیم‌های ملی کمک کنم

مدیر تیم‌های ملی بسکتبال بانوان گفت: وظیفه خودم می‌دانم که به آقای داوری به عنوان فردی که از اهالی بسکتبال است هر آنچه در توان دارم کمک کنم.

- اخبار ورزشی -

فریده هادوی در خصوص انتخاب مربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: این طور که به نظر می‌رسد ممکن است به دلیل شرایطی که سال‌های گذشته داشتیم و عدم اعزام مربیان به کلاس‌های مربیگری، به روز نشدن مربیان، عدم هماهنگی با تغییرات جهانی بسکتبال و اینکه در لیگ، باشگاه‌هایی شرکت نمی‌کنند که بتوانند خودشان را در چالش‌های بین المللی محک بزنند و ارتقاء بهتری پیدا کنند؛ فدراسیون فکر کرده است که بهتر است از یک مربی خارجی استفاده کند.

انتخاب سرمربی جدید برای تیم ملی بسکتبال بانوان

مدیر تیم‌های ملی بسکتبال بانوان افزود: این مربی ممکن است کامل نباشد اما می‌تواند شناخت خوبی نسبت به بسکتبال ایران داشته باشد و بتواند ما را چند پله ارتقاء دهد. هدف مهم او این است که از دیویژن B ارتقاء پیدا کرده و به دیویژن A منتقل شویم و هویت بسکتبال‌مان را در تیم‌های بالادستی آسیا نشان دهیم.

مدیر تیم‌های ملی بسکتبال با اشاره به عدم هماهنگی بین بسکتبال پسران و دختران اظهار داشت: ما یک عدم هماهنگی و تعادلی بین بسکتبال پسران و دختران در جایگاه آسیایی داریم و خوب است اگر فدراسیونی می خواهد عملکرد خوبی داشته باشد دو بالش یعنی جایگاه تیم ملی زنان و مردانش متعادل باشند.

هادوی درخصوص مسئولیتش در پست مدیر تیم‌های ملی گفت: به نظر من تلاش آقای داوری، رئیس فدراسیون بسکتبال خوب است و من به خاطر احترام به هدفی که ایشان داشته و با توجه به اینکه از بازیکنان تیم ملی بسکتبال ایران و بازیکنی موفق بوده وظیفه خودم می‌دانم که به فردی که از اهالی بسکتبال است هر آنچه در توان دارم کمک کنم.

او با تاکید بر اینکه برای رسیدن به دیویژن B باید علاوه بر مسائل فنی به شرایط روانی بازیکنان هم توجه کرد، تاکید کرد: برای اینکه یک تیم بتواند موفق شود در 2 جبهه باید مبارزه کند که یکی بحث فنی است. فدراسیون تشخیص داده که این بخش را می‌تواند با آوردن خانم النی از یونان پر کند. بخش دیگر، روانی است که به باور بازیکنان برمی‌گردد.

هادوی ادامه داد: مهره‌های اصلی که خانم النی می‌خواهد با آنها کار کند بازیکنان هستند. هر چقدر یک مربی خوب باشد ولی بازیکن نداشته باشد همانقدر امکان ندارد به نتیجه برسد و برعکس اگر بازیکن خوب داشته باشیم و مربی خوب نداشته باشیم نیز نتیجه نخواهیم گرفت. اگر ما فکر کردیم که چاره مربیگری و هدایت کادر مربیان را خانم النی می‌تواند برعهده گیرد، باید روی باور بازیکنان مان کار کنیم و به آنها القاء کنیم که خودشان را در حد یک تیم دیویژن A ببینند که خیلی مسئله مهمی است.

مدیر تیم‌های ملی بسکتبال بانوان تصریح کرد: یک بازیکن، علاوه بر جسم و تاکتیک‌هایی که می‌خواهد برای همکاری تیمی به کار بگیرد از نظر روانی هم باید آمادگی داشته باشد که به خودش بقبولاند و باور کند می‌خواهد و به دیویژن A منتقل شود و جزو تیم‌های برتر آسیا باشد.

وی همچنین بحث مدیریت تیم‌های ملی را مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: در کنار این موارد یک نظام مدیریتی هماهنگ می‌تواند خیلی موثر باشد. در دوره قبل یکی از عللی که موفق نبودیم و نتیجه نگرفتیم به خاطر مدیریت و یا شاید هدایت تیم بوده است. به همین دلیل فکر می‌کنم نظر آقای داوری این بوده است که من به عنوان مدیر، این کادر متخصص را رهبری کنم تا بتوانند در کنار این بازیکنان شرایطی برای ارتقاء به دیویژن A فراهم شود.