شنبه 10 آذر 1403

هاشمی: درآمدزایی برای کمیته ملی المپیک یک موضوع جدیست + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
هاشمی: درآمدزایی برای کمیته ملی المپیک یک موضوع جدیست + فیلم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مناف هاشمی در پایان نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک که صبح امروز (سه‌شنبه) در محل این کمیته برگزار شد، درباره مصوبات چهارمین نشست هیئت اجرایی اظهار داشت: در تلاشیم با رسانه‌ها صادق باشیم و نتایج و توفیقات را با هم پیش ببریم و در افتخارات قهرمانان و برنامه‌های کمیته در ترکیب جدید نقش داشته باشیم. وی درباره سومین نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک...

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مناف هاشمی در پایان نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک که صبح امروز (سه‌شنبه) در محل این کمیته برگزار شد، درباره مصوبات چهارمین نشست هیئت اجرایی اظهار داشت: در تلاشیم با رسانه‌ها صادق باشیم و نتایج و توفیقات را با هم پیش ببریم و در افتخارات قهرمانان و برنامه‌های کمیته در ترکیب جدید نقش داشته باشیم.

وی درباره سومین نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک در وزارت ورزش گفت: جلسه خوبی با وزیر ورزش داشتیم که بیشتر مراسم معارفه بود و اعضا، دیدگاه و انتظارات خود را مطرح کردند و وزیر ورزش هم انتظارات خود را بیان کرد. خسروی‌وفا رئیس کمیته هم درخواست کرد ستاد عالی با قید فوریت تشکیل شود که این جلسه برگزار و ترکیب کمیته و وزارت مشخص شد تا ستاد جلسات دو هفته یک بار شکل بگیرد و خروجی آن در کمیته و وزارت دنبال شود.

دبیرکل کمیته ملی المپیک ادامه داد: امروز خسروی‌وفا گزارشی از سفر به کامبوج، نشست‌ها و ملاقات‌ها با اعضای IOC و OCA ارائه کرد. قرار شد تفاهم با کامبوج در حوزه المپیک انجام شود. این سفر باعث شد آشنایی‌ها با رئیس کمیته ملی المپیک صورت بگیرد.

هاشمی گفت: امروز موضوع پرداخت‌ها و کمک‌ها و اینکه تا این تاریخ چقدر پرداخت شده است و در این بحث چقدر عقب هستیم، مورد بحث قرار گرفت. همچنین تلاش‌ها، گزارش‌ها و سیاست‌ها برای بودجه 1402 و برنامه هفتم توسعه ارائه و مقرر شد اعضای هیئت اجرایی هم کمک کنند. اولین زمان کوتاه که نتایج این اقدامات مشخص می‌شود، در بودجه 1402 است. ضمن اینکه سیاست و بودجه سال 1401 بسته شده است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: فدراسیون‌هایی که از ما مطالبه دارند، ظرف سه چهار ماه آینده با کمک دوستان در سازمان برنامه و بودجه پرداختی آنها را به صد درصد می‌رسانیم. فدراسیون‌هایی هم که نیاز به کمک دارند، در قالب کمک‌های خاص آنها را همراهی می‌کنیم تا کارشان روی زمین نماند. برند کمیته و درآمدزایی از بخش خصوصی در برنامه ما قرار دارد و دنبال این هستیم که مصوبات آن را در کمیته داشته باشیم.

دبیرکل کمیته ملی المپیک تصریح کرد: علاقه‌مند هستیم چه در حوزه مالی و چه توسعه اتفاقات خوبی بیفتد. اگر در کمیته می‌خواهیم اتفاق خوبی رخ بدهد، باید رایزنی‌های خود را در برنامه هفتم از الان با دولت و مجلس آغاز کنیم. اگر الان انجام نشود، برای آن فرصتی نیست.

هاشمی اظهار داشت: امروز یک مصوبه مبنی بر احیای شرکت اقتصادی کمیته که تصمیم گرفته بودند منحل شود، گرفته و قرار شد این شرکت را در قالب عنوان حفظ کنیم و برای شرح فعالیت و اساسنامه آن با دوستان صحبت کنیم.

وی گفت: انتخاب سرپرست کاروان اصلی‌ترین بحث امروز بود. پیشنهاد روی چند نفر چرخید و اولویت روی نصرالله سجادی بود، ولی به هر دلیلی صلاح ندانست که در این جایگاه باشد. در واقع به واسطه سابقه سجادی، نظر همه بر حضور وی بود، اما او بنا به دلایلی این پست را نپذیرفت و خسروی‌وفا پیشنهاد داد دبیرکل آن را قبول کند، البته به شرط آنکه در بحث معاونان از نیروهای جوان استفاده شود و پرورش پیدا کنند. من در جلسه استقبال نکردم، چون فرصت برای سجادی و جوانان بود. قرار شد از تجربه عزیزان استفاده کنیم. در نهایت قرار شد با حفظ سمت این کار را انجام بدهم و جمعی سه تا پنج نفره در کنار من باشند.

هاشمی خاطرنشان کرد: برای سرپرستی آکادمی، اعضای هیئت اجرایی علیرضا پاکدل را به‌عنوان سرپرست انتخاب کردند تا هم این جایگاه خالی نباشد و هم از داخل هیئت اجرایی باشد و هماهنگی صورت بگیرد. از امروز جلسات آکادمی را دنبال می‌کنیم و پاکدل نیز باانگیزه است.

وی درباره انتخاب نشست مسئول مرکز نظارت بر تیم‌های ملی گفت: در مورد مرکز نظارت بین چند گزینه اختلاف‌نظر است و قرار شد تا آخر وقت امروز پیشنهادات را به رئیس ارائه کنند و از داخل گزینه‌ها یک نفر انتخاب شود و جلسات کاروان، ستاد و... انجام شود. الان فردی انتخاب می‌شود و در کمتر از یک ماه آینده رئیس مرکز نظارت انتخاب خواهد شد. در این زمان سرپرستی در آکادمی، فرصتی است تا رئیس فعالیت‌ها را رصد کند. ریاست آکادمی ملی المپیک دوشغله محسوب می‌شود، ولی سرپرستی مشکلی نیست.

دبیرکل کمیته ملی المپیک در ادامه مصاحبه با خبرنگاراران اظهار داشت: من در سفر رئیس کمیته ملی المپیک به کامبوج نبودم و دوستان در نشستی دقیق‌تر موضوعات را عنوان خواهند کرد. کاهش هزینه در دستور کار خسروی‌وفا است. وی در فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین و همچنین کمیته ملی پارالمپیک هم همین را سیاست داشت و الان هم در کمیته این موضوع دنبال می‌شود. فقط 400 میلیون تومان برای تفاوت بلیت‌ها بود‌.

وی راجع به اینکه روز جمعه هم بلیت پرواز ماهان به بانکوک وجود داشته است، گفت: تشریفات ما می‌توانست بهتر کار کند، البته هزینه هتل با میزبان بود‌. ما خودمان هم نسبت به این موضوع بحث داشتیم.

هاشمی در مورد برنامه کمیته ملی المپیک برای جداسازی بودجه‌اش از وزارت ورزش گفت: هم کمیته و وزارت ورزش منابع مالی پایینی دارند و اعداد بودجه‌ای به موقع تخصیص نمی‌گیرند. ما با سیاست وزیر جلو می‌رویم. اینکه بودجه ما کنار بودجه آنها باشد، فرقی ندارد. مهم این است ارقام ردیف اصلی و متفرقه کمیته ملی المپیک بهتر شود. حقوق و مزایای کارکنان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش از خیلی سازمان‌ها و ارگان‌ها پایین‌تر است. این نشان می‌دهد هر چه تلاش کرده‌ایم، کافی نبوده است. البته قدردان زحمات همه عزیزان در گذشته هستیم، اما کافی نیست. اگر می‌خواهیم ورزش جایگاه خود را در بخش قهرمانی و همگانی پیدا کند، ما هم وظیفه داریم دولتمردان را قانع کنیم و اگر خوب قانع کنیم، قول می‌دهم کمک خواهند کرد. اگر ردیف بودجه ما جدا باشد، کسی نمی‌تواند دست بزند. اینکه بودجه ما در کنار وزارتخانه باشد یا جدا، فرقی ندارد. مهم این است که ردیف اصلی ما قوی‌تر و ردیف متفرقه بهتر شود.

وی افزود: ردیف بودجه ما باید سال آینده 500 میلیارد تومان شود، اما شاید نشود. ما سال آینده بازی‌های آسیایی و سپس المپیک را داریم. این عدد برای دولت چیزی نیست و ما باید تلاش می‌کنیم که قانع شوند و این افزایش ردیف بودجه را انجام دهند. امیدوارم نتیجه لازم را بگیریم.