دوشنبه 29 اردیبهشت 1404

هدفگذاری برای تولید 500 هزار خودروی سواری و وانت در سال 99

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
هدفگذاری برای تولید 500 هزار خودروی سواری و وانت در سال 99

تهران - ایرنا - مدیرعامل ایران خودرو گفت: تیراژ تولید در چهارماه ابتدایی امسال به میزان 34 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته و امسال تولید 500 هزار دستگاه انواع خودروی سواری و وانت را در دستور کار داریم.

به گزارش روز چهارشنبه ایران خودرو، «فرشاد مقیمی» در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام ایران خودرو با بیان این که از شرایط بحرانی پارسال که تولید روزانه به کمتر از یک‌هزار دستگاه خودرو رسیده بود عبور کرده‌ایم، افزود: بعد از اعمال تحریم‌های ظالمانه و خروج شرکای خارجی، داخلی‌سازی تولید را در دستور کار قرار دادیم و توانستیم در میزهای خودکفایی وزارت صنعت و برنامه های نهضت خودکفایی و میثاق با قطعه‌سازان، تولید را به روزانه بیش از دوهزار دستگاه در پایان سال گذشته برسانیم.

وی گفت: رکورد تولید در اردیبهشت‌ماه امسال نیز با تولید نزدیک به 51 هزار دستگاه خودرو شکسته شد و بیش از 90 درصد برنامه‌های تولید امسال در چهار ماه ابتدایی با وجود تاخیر یک هفته‌ای در شروع سال کاری به دلیل بیماری کرونا و محدودیت‌های ناشی از آن محقق شده است.

مدیرعامل ایران‌خودرو، کاهش تعهدات معوق و افزایش عرضه به بازار را از نتایج افزایش تیراژ تولید برشمرد و گفت: علاوه بر این که از آبان ماه سال گذشته توانستیم تعهدات فروش های فوری را زودتر از موعد تحویل مشتریان بدهیم، اکنون تعهدات معوق در سایر فروش‌ها به کمتر از 50 هزار دستگاه رسیده است؛ این در حالی که پارسال بیش از 200 هزار دستگاه تعهد معوق داشتیم.

وی اضافه‌کرد: سهم بازار محصولات ایران‌خودرو از 46.5 درصد در سال 97 به 52 درصد در سال 98 رسیده و با افزایش عرضه و اقدامات توسعه بازار، اکنون حدود 54 درصد از سهم بازار خودروی سواری کشور را در اختیار داریم.

مقیمی بیان‌داشت: در همین حال روند فروش تعدادی در خودرو سواری و وانت نیز افزایشی بوده است، به طوری که کل فروش در سال گذشته 408 هزار دستگاه خودرو بوده درحالی که عدد فروش در سه ماه ابتدایی امسال 76 هزار دستگاه بوده که بیانگر رشد 47 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

وی، افزایش حجم سرمایه شرکت ایران خودرو از طریق ارزیابی مجدد دارایی ها برای خروج از ماده 141 قانون تجارت را اقدامی بسیار مهم در ارتقای اعتبار این شرکت برای تامین مالی عنوان کرد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*