سه‌شنبه 11 شهریور 1404

هشدار صریح حزب‌الله به اسرائیل / تا ادامه تجاوزات از غزه عقب نشینی نمی‌کنیم

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
هشدار صریح حزب‌الله به اسرائیل / تا ادامه تجاوزات از غزه عقب نشینی نمی‌کنیم

نعیم قاسم تاکید کرد: اگر زمان مناسب بر خلاف میل ما و در هر زمانی فرا برسد، برای هر رویارویی هر چقدر هم که بزرگ باشد آمادگی کامل داریم

شیخ نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان در مراسم یادبود شهدای راه قدس حسن ترموس - حسین حاریصی - احمد ترمس در بیروت بار دیگر اظهار داشت: اگر جنگ غزه به طور کامل متوقف نشود، این رویارویی حمایتی نمی‌تواند متوقف شود، اگر برخی در جهان از عواقب، مشکلات و پیچیدگی‌ها در سطح منطقه می‌ترسند، به آنها می‌گوییم که از غزه شروع کنید زیرا غزه راه حل است و راه حل دیگری وجود ندارد.

براساس گزارش وبگاه النشره، وی در خصوص تجاوزات اشغالگران علیه غیرنظامیان در لبنان تاکید کرد: ما تجاوز به غیرنظامیان را رها نخواهیم کرد مگر اینکه به شیوه‌های مناسب به آن پاسخ دهیم و اعلام می‌کنیم و به صراحت خواهیم گفت که به خاطر غیرنظامیان پاسخ دادیم، هر چند که قوانینی که اکنون با انتخاب و تصمیم روی آن کار می‌کنیم این است که رویارویی در منطقه جنوب محدود شود تا به نفع غزه کار کنیم و فعلا از تمام توانی که برای نجات غزه تا زمان مناسب در نظر گرفته‌ایم، استفاده نکنیم.

خبر مرتبط حمله شدید القسام به نظامیان اسرائیل با موشک‌های یاسین 105 و تی‌بی‌جی

گردانهای قسام شاخه نظامی جنبش حماس اعلام کرد: مبارزان ما با موشک های یاسین 105 و تی بی جی و بمب به نظامیان اشغالگر حمله کردند.

نعیم قاسم تاکید کرد: اگر زمان مناسب بر خلاف میل ما و در هر زمانی فرا برسد، برای هر رویارویی هر چقدر هم که بزرگ باشد آمادگی کامل داریم و به اسرائیلی‌ها درس‌هایی می‌دهیم که هرگز فراموش نکنند به طوریکه درسی که در سال 2006 دادیم مقابل درس‌هایی که در رویارویی آینده خواهند دید، درس ابتدایی خواهد بود.

قاسم تصریح کرد: ما به طور متناسب پاسخ می‌دهیم و انتخاب ما حمایت از غزه و در عین حال ادامه بازدارندگی دشمن با این حمایت است و این مقدار محدود رویارویی همان چیزی است که ما مفید و موثر دیده‌ایم، اما بگذارید روشن بگویم ما سه نه داریم: اول اینکه تا زمانی که تجاوزات ادامه داشته باشد هر چقدر هم بها داشته باشد از غزه عقب نشینی نمی‌کنیم. دوم اینکه ما تسلیم تهدیدها و ارعاب‌های اسرائیل یا غرب، هر چه که باشد، نمی‌شویم، زیرا ما اهل میدان هستیم و دفاع را وظیفه‌ای می‌دانیم که بدون آن نه ثباتی وجود دارد و نه ما در منطقه و مساله فلسطین حضوری خواهیم داشت.

وی افزود: سومین موضوع این است که در مورد آینده جنوب لبنان در 2 بخش آن، از طرف فلسطین و از طرف لبنان، تا زمانی که تجاوز کامل به غزه متوقف نشود، بحثی وجود نخواهد داشت و در صورت توقف جنگ بحث‌ها انجام می‌شود و همه بحث‌هایی که اکنون وجود دارند و همه پیشنهادهایی که ارائه می‌شوند نوعی اتلاف وقت، سرگرمی یا چیزی شبیه به آن است، زیرا ما به هیچ وجه به آن توجهی نداریم.

--> اخبار مرتبط

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

هشدار صریح حزب‌الله به اسرائیل / تا ادامه تجاوزات از غزه عقب نشینی نمی‌کنیم 2