هشدار هواشناسی
هشدار هواشناسی
ایسنا نوشت: رئیس پلیس راه البرز گفت: با توجه به رفع انسداد آزادراه تهران - شمال در محدوده این استان مسافران به هیچ وجه در حاشیه جاده چالوس توقف نکنند.
سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به هشدار هواشناسی در سه استان کشور، از آمادهباش هلالاحمر در این استانها، خبر داد.
از امروز (چهارشنبه) تا فردا وضعیت جوی استانهای اردبیل، شمال استانهای آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی نارنجی است.
ایسنا نوشت: سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به هشدار هواشناسی در سه استان کشور، از آمادهباش هلالاحمر در این استانها، خبر داد.
سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به هشدار هواشناسی در سه استان کشور، از آمادهباش هلالاحمر در این استانها، خبر داد.
سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به هشدار نارنجی هواشناسی در 3 استان کشور، از آمادهباش هلالاحمر در این استانها خبر داد.
تهران - ایرنا - سرپرست سازمان امداد ونجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به هشدار هواشناسی در سه استان کشور، از آمادهباش هلالاحمر در این استانها خبر داد.
سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به هشدار نارنجی هواشناسی در 3 استان کشور، از آمادهباش هلالاحمر در این استانها خبر داد.
سازمان هواشناسی نسبت به کاهش شدید دما، طوفانهای 120روزه، وزش باد شدید، بارش بارانهای سیلآسا، سیلابی شدن رودخانهها، آبگرفتگی گسترده و برخورد صاعقه به شهروندان هشدار داد.
سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلالاحمر، با اشاره به هشدار هواشناسی در 3 استان کشور، از آمادهباش هلالاحمر در این استانها، خبر داد.
مدیرکل پیشبینی سازمان هواشناسی گفت: چند روز آینده در مناطقی از شرق، جنوب شرق، غرب و جنوب غرب کشور وزش باد شدید خواهد بود و احتمال خیزش گردوخاک هم وجود دارد.
سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و خیزش گردوخاک هشدار داد.
بر ااساس هشدار هواشناسی علاوه بر این چهارشنبه در مرکز خلیج فارس نیز ارتفاع امواج به 2 متر و مناطق شمالی و شرقی خلیج فارس و تنگه هرمز در جنوب کشور به حداکثر 1.5 متر میرسد.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور آخرین وضعیت جاده چالوس را تشریح کرد و گفت: عملیات تخلیه گل و لای و برداشت سنگ ها درحال انجام است.
سازمان هواشناسی با صدور چند هشدار، از طوفان خیلی شدید، بارش بارانهای سیلآسا سیلابی شدن رودخانهها، آبگرفتگی گسترده، برخورد صاعقه و اختلال در سفرهای بینشهری خبر داد.