هیات مذهبی نقش موثری در ترویج فرهنگ معنویت و سلامت جامعه دارند
عباسی مقدم با اشاره به فعالیت 1350 هیات مذهبی در خراسان جنوبی گفت: هیات مذهبی نقش موثری در ترویج فرهنگ معنویت و به دنبال آن توسعه سلامت، بالندگی، امینت و نشاط جامعه دارند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا عباسی مقدم، رئیس شورای هیأتهای مذهبی خراسانجنوبی در گفتگو با خبرنگار خاورستان با اشاره به فعالیت 1350 هیات مذهبی در استان اظهار داشت: از این تعداد 370 هییت مذهبی در شهرستان بیرجند و 85 هیئت در بیرجند فعال است.
وی ادامه داد: در دو سال کرونا هیات های مذهبی یک مقداری محدودیت ها داشتند که امسال با توجه به بهبود وضعیت کرونا حرکت هیات های مذهبی در خیابان های سطح شهر از هشتم محرم شروع می شود.
عباسی مقدم افزود: برنامه های هییت ها از صبح هشتم شروع وتا شب یازدهم و شام غریبان ادامه دارد و در روزهای هشتم و نهم برنامه های خود هیئت ها در مراسمی که پیش بینی کردند شرکت می کنند روز عاشورا دستورالعملی داده شده که هیئت ها به قتلگاه می روند و مسیرها را هم مشخص کردیم که از چه مسیرهایی باید به سمت قتلگاه حرکت کنند.
به گفته وی نماز ظهر عاشورا را هم در مزار شهدا داریم که امیدواریم هیئت ها در هنگام ظهر در هر مکانی که بودند در صورت امکان نماز اقامه شود و به قتلگاه هم که رسیدند موقع اذان بلندگوها و طبل و سنج که باعث تداخل در نماز می شود استفاده کنند و سعی کنند در نماز ظهر عاشورا شرکت کنند.
رعایت اصول بهداشتی
عباسی مقدم از هیات های مذهبی خواست شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند چون به تازگی یک مقدار کرونا پیش روی می کند اگر رعایت نکنیم امکان دارد که بیشتر شود و محدودیت هایی را قایل شوند.
رئیس شورای هیأتهای مذهبی خراسانجنوبی تاکید کرد: شیوه نامه ها رعایت شود ماسک بزنند و فاصله رعایت شود طبخ غذا هم گفته شده که به صورت بسته بندی توزیع شود و اگر سفره انداخته شود ماسک ها برداشته می شود و انتقال ویروس هم انجام می شود برنامه هایی هم که از طرف هیات های مدهبی گفته شود رعایت شود که مشکلی نداشته باشیم.
به گفته وی امسال هم مشابه سال های گذشته اقلامی نطیر برنج، روغن، گوشت و شکر در بین هیات های مذهبی از سه روز پیش در حال توزیع است.
پیشگامی در کمک مومنانه
عباسی مقدم با اشاره به این که در دو سال گذشته از طریق کمک های مومنانه هیات های مذهبی سنگ تمام گذاشتند افزود: هیات های مذهبی در این مدت در همه صحنه ها حضور داشتند رعایت شیوه نامه های بهداشتی را هم در حد اعلایی اجرا و همکاری خوبی را داشتند.
وی تاکید کرد: گرانی ها تاثیر آن چنانی در روحیه هیئتی ها ندارد و مردم با علاقه ای که به اهل بیت دارند به هیئت ها کمک می کنند چرا که هیات ها تشکل های مردمی هستند که وابستگی به دولت ها ندارند و از طریق مردم اداره می شوند. امسال هم در عین حالی که ارزاق مورد نیاز هیات ها چندین برابر شده است اما مسلم می دانیم که اهل بیت کمک خواهند کرد و به نتیجه مد نظر ان شالله خواهیم رسید.
ترویج معنویت
رئیس شورای هیأتهای مذهبی خراسانجنوبی در مقایسه تفاوت تاثیرات روحی روانی و اجتماعی هیاتها و مواکب حسینی در بحرانها با موارد مشابه در کشورهای دیگر نیز گفت: مردم ایران مردم مقاومی هستند کشورهای دیگر به اندک حادثه ای تزلزل دارند و افرادشان این موارد را ندیده اند چرا که معنویت بر آن ها حاکم نیست که تحمل کنند.
به گفته وی هیات های مذهبی نقش موثری در ترویج فرهنگ معنویت و به دنبال آن توسعه سلامت، بالندگی، امینت و نشاط جامعه دارند.
عباسی مقدم افزود: به هر حال در کنار زندگی سختی شیرینی هم هست و باید تحمل کرد این ها امتحان است یکی از امتحاناتی که خداوند انجام می دهد در بحران ها است که اگر بتوانیم در آن موقعیت خودمان را حفظ کنیم منحرف نشویم پیروز میدان خواهیم بود.
وی تاکید کرد: بیشتر مردم ما این تعهد و ایمان را دارند چون به معنویات و خداوند و ائمه اعتقاد کامل دارند تزلزلی در روحیه شان ایجاد نمی شود تحمل می کنند ولو سختی هم باشد.
رئیس شورای هیأتهای مذهبی خراسانجنوبی گفت: این ویژگی ها سبب شده که نتوان ایران را با کشورهای دیگر مقایسه کرد و دلیل این فقط معنویت است و مردم با معنویت و با تاسی از سیره پیامبر اسلام و ائمه در برابر مشکلات تحمل دارند و کمکمی کنند تا از این بحران ها بگذریم.
وی اظهار داشت: همه خسارت هایی که به مردم می رسد بار دولت را اضافه می کند زلزله سیل و این بلاهایی که پیش می اید اگر تحمل نباشد و صبری نباشد همه چیز به هم می ریزد و به حمد خدا مردم ما این تحمل را دارند و سابقه شان هم در تاریخ است که مردم مقاومی هستند.
عباسی مقدم افزود: هشت سال در دفاع مقدس مردم دفاع کردند و یک وجب هم نگذاشتند دست بیگانه بیفتد اگر مقاومت مردم و هدایت های رهبری نبود مشخص نبود چه اتفاقی خواهد افتاد.
انتهای پیام /135