واردات آب از روسیه؟ یک مقام روس: آماده صادرات آب به ایران هستیم
«الکسی یفیموف»، سرپرست نمایندگی تجاری روسیه در تهران از آمادگی روسیه برای وارد کردن آب به ایران خبر داد و گفت: «تهران هنوز درخواست رسمی در این باره به مسکو ارائه نکرده است.»
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «الکسی یفیموف»، سرپرست نمایندگی تجاری روسیه در تهران از آمادگی روسیه برای وارد کردن آب به ایران خبر داد و گفت: «تهران هنوز درخواست رسمی در این باره به مسکو ارائه نکرده است.» یفیموف تأکید کرد: «امنیت آب به ویژه با توجه به چالشهای ناشی از تغییرات اقلیمی و گسترش خشکسالی در سراسر ایران، به اولویت فزایندهای برای این کشور تبدیل شده است.»
شفقنا نوشت: وی افزود: «تاکنون، طرف روسی هیچ درخواست رسمی از ایران در مورد واردات آب از روسیه به منظور پر کردن مخازن دریافت نکرده است. با این حال، ما پذیرای گفتوگوی جدی هستیم و در صورت دریافت درخواست مشخص، آماده بررسی اشکالات و چالشهای احتمالی همکاری در این زمینه هستیم.»
یفیموف با اشاره به پروژه پمپاژ آب از خلیج فارس به استان اصفهان که اجرای آن از 6 دسامبر 2025 آغاز شد، گفت: «ایران در حال حاضر به راهحلهای داخلی خود متکی است.»
این مسئول روس اظهار داشت:«امنیت آب ممکن است در آینده به موضوع گفتوگوی منطقهای گستردهتری از جمله کشورهای حوزه دریای خزر تبدیل شود.»
223223
کد مطلب 2164567