سه‌شنبه 3 شهریور 1405

واریز 387 میلیارد تومان به حساب مددجویان بهزیستی طی 15 ماه اخیر

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
واریز 387 میلیارد تومان به حساب مددجویان بهزیستی طی 15 ماه اخیر

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: تاکنون از 2531 مرکز شبانه روزی بهزیستی 51 مرکز آلوده شده‌اند و درصد فوتی‌های بهزیستی نسبت به کل کشور 1.5 درصد بوده است.

به گزارش ایسنا، وحید قبادی دانا در نشست وزیر و مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با معاون اول رییس جمهور گفت: در حوزه حمایت از مددجویان، پرداخت مستمری 3 الی 5 برابر بر اساس بعد خانوار افزایش پیدا کرد.

وی افزود: شفافیت و جوانگرایی محور فعالیت های سازمان بهزیستی قرار گرفته است، در سامانه شفافیت، تمامی املاک، قراردادها و به طور کلی فعالیت های آن در معرض دید همگان قرار دارد.

قبادی دانا یاد آورشد: در 15 ماه اخیر 387 میلیارد تومان به صورت الکترونیکی به حساب به مددجویان واریز شده است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: همچنین تمامی مددجویان دارای سه قلو به بالا تحت حمایت های مالی قرار گرفتند.

وی به کرونا اشاره و اظهار کرد: تاکنون از 2531 مرکز شبانه روزی بهزیستی 51 مرکز آلوده شده‌اند و درصد فوتی های بهزیستی نسبت به کل کشور 1.5 درصد بوده است.

 تشکیل کمیته سه جانبه پیشگیری اجتماعی و فرهنگی با همکاری تشکل های کارگری و کارفرمایی

ابراهیم صادقی فر، معاون فرهنگی، اجتماعی وزارت کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گفت: از هفته اول اسفند کمیته سه جانبه پیشگیری اجتماعی و فرهنگی با همکاری تشکل‌های کارگری و کارفرمایی تشکیل شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی وزارت کار و رفاه اجتماعی، وی اضافه کرد: بخشنامه‌ها، پروتکل‌ها، اپلیکیشن‌های مختلفی با همکاری وزارت بهداشت، سازمان فنی و حرفه‌ای، سازمان تامین اجتماعی برای جلوگیری از شیوع کرونا در بنگاه‌ها ابلاغ شد.

انتهای پیام