دوشنبه 3 شهریور 1404

وام مکمل 100 میلیونی برای ساخت مسکن در راه است / امیدواریم سیستم بانکی پای کار بیاید

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
وام مکمل 100 میلیونی برای ساخت مسکن در راه است / امیدواریم سیستم بانکی پای کار بیاید

دنیای‌اقتصاد: وزیر راه و شهرسازی صبح امروز در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی و مسکن‌ملی استان خراسان رضوی، از عدم پرداخت تسهیلات ساخت به پروژه‌ها متناسب با پیشرفت‌فیزیکی، گلایه کرد.

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ فرزانه صادق در این بازدید با بیان اینکه پرداخت تسهیلات ساخت برای 850 هزار واحد مسکونی در دست ساخت، از بابت تناسب با روند ساخت‌وساز این پروژه‌ها، به طور کامل صورت نگرفته است، اظهار امیدواری کرد که سیستم بانکی پای کار بیاید و این پروژه‌ها را به موقع و مناسب، تامین مالی کند.

وزیر راه و شهرسازی همچنین از پیگیری وزارتخانه برای کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن‌ملی از 23 درصد به 18 درصد برای همه استان‌هایی که این پروژه‌ها در آنها در دست ساخت و عرضه است، خبر داد.

صادق درباره برنامه افتتاح‌های مسکن‌ملی در روزهای آینده گفت: تاکید و اصرار وزارتخانه بر «تحویل واحدهای مسکونی مشروط به تامین خدمات پشتیبان سکونتی و محله‌ای» است تا خانوارهایی که در این واحدها ساکن می‌شوند بتوانند «سکونت بدون نقص» را با دسترسی کامل به آنچه را که در یک محله مسکونی به آن نیاز دارند، آغاز کنند.

وزیر راه و شهرسازی همچنین در حاشیه بازدید استانی، با اشاره به اینکه تحویل برخی پروژه‌های مسکن ملی بخاطر «سختی مردم در پرداخت آورده نقدی»، «کندی پرداخت تسهیلات» و همچنین «تورم بالای تولید ساختمان»، به تاخیر افتاده است، برای حل این موانع از «پرداخت وام مکمل ساخت مسکن» خبر داد.

مبلغ وام مکمل 100 میلیون تومان است و منابع آن قرار است از صندوق ملی مسکن تامین شود.

پیش‌تر معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفته بود، برای دهک های اول و دوم ثبت‌نام کننده در مسکن ملی، تسهیلات مکمل در نظر گرفته شده تا با کمترین آورده‌نقدی یا عدم پرداخت آن، بتوانند واحدهای مسکونی خود را تحویل بگیرند و در اقساط بلندمدت، تسهیلات را بازپرداخت کنند.