واژگونی پراید راننده 60 ساله را به کام مرگ برد
همدان - ایرنا - جانشین پلیس راه استان همدان گفت: واژگونی یک دستگاه سواری پراید در جاده لالجین - طاهرلو شهرستان بهار یک کشته و یک مجروح بر جا گذاشت.
سرهنگ غلامعلی همایی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: این سانحه رانندگی شب گذشته در مسیر فرعی گنبدان واقع در شهر لالجین رخ داد.
وی اضافه کرد: خودروی پراید به علت ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه و سرعت غیرمجاز از مسیر اصلی خارج شده و پس از واژگونی چند غلت می خورد.
جانشین پلیس راه استان همدان اظهار داشت: راننده 60 ساله پراید در این سانحه جان خود را از دست داد و زن 50 ساله به شدت مجروح و به بیمارستان بعثت شهر همدان منتقل شد.
سرهنگ همایی ادامه داد: با توجه به خیس و لغزنده بودن جاده های استان همدان به رانندگان توصیه می شود با سرعت مطمئنه تردد کنند.
وی ببان کرد: میزان واژگونی خودرو در جاده های این استان 15 درصد از میانگین کشوری بیشتر است و سهم واژگونی در همدان به 52 درصد می رسد.
*س_برچسبها_س*