پنج‌شنبه 7 اسفند 1404

واکنش آلمان به اعتراضات فوت مهسا امینی در ایران

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
واکنش آلمان به اعتراضات فوت مهسا امینی در ایران

وزیر امور خارجه آلمان در اظهاراتی از مقامات ایران خواست به آنچه او آن را اعتراضات به مرگ «مهسا امینی» خواند، گوش دهند.

«آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان در اظهاراتی از مقامات ایران خواست به اعتراضات به مرگ «مهسا امینی» گوش دهند و مدعی شد زنان در ایران برای حقوق انسانی اولیه خود اعتراض می‌کنند.

به گزارش رویترز، او در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک در سخنانی مغرضانه، گفت: باید به این زنان که حقوقی را که همه مردم باید داشته باشند، مطالبه می‌کنند، گوش داد.

ادعای دلسوزی او برای مردم ایران در حالی است که اخیراً گفته بود اوکراین در هر شرایطی اولویت وی است و مهم نیست آلمان‌ها چه فکری می‌کنند یا زندگی‌شان چقدر سخت می‌شود. وزیر خارجه آلمان 31 اوت در کنفرانسی در پراگ گفت که حتی اگر آلمان‌ها به دلیل قیمت بالای انرژی برای اعتراض به خیابان بیایند، برلین باید با حفظ تحریم‌ها علیه روسیه، به حمایت از اوکراین ادامه دهد.

بائربوک گفت: اگر من به مردم اوکراین قول بدهم که تا زمانی که به ما نیاز داریم، کنارتان ایستاده‌ایم، پس می‌خواهم سر قولم بایستم. مهم نیست رأی‌دهندگان آلمانی من چه فکر می‌کنند، می‌خواهم سر قولم به مردم اوکراین بمانم.

هم اکنون دیگران می خوانند 30 شهریور 1401 - 18:05

بیشتر بخوانید

واکنش آلمان به اعتراضات فوت مهسا امینی در ایران 2