چهارشنبه 18 تیر 1404

واکنش آلمان به تهدیدات جدید تعرفه‌ای ترامپ

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
واکنش آلمان به تهدیدات جدید تعرفه‌ای ترامپ

در پی اعلام تعرفه‌های جدید تجاری از سوی دونالد ترامپ علیه بیش از 12 کشور، آلمان هشدار داد که در صورت عدم دستیابی به یک توافق منصفانه، اتحادیه اروپا آماده پاسخ متقابل خواهد بود.

بازارهای جهانی در روز سه‌شنبه وضعیت باثباتی را تجربه کردند؛ این در حالی است که سرمایه‌گذاران با دقت تحرکات بعدی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، را دنبال می‌کنند. ترامپ اخیراً نرخ‌های جدید تعرفه‌ای را برای بیش از 12 شریک تجاری ایالات متحده اعلام کرده است.

فایننشال تایمز گزارش داد، در واکنش به تهدیدات جدید تعرفه‌ای ترامپ، اتحادیه اروپا ابراز امیدواری کرد که در همین هفته بتواند توافقی موقت با آمریکا امضا کند که بر اساس آن تعرفه‌ها در سطح 10 درصد باقی بمانند. با این حال، وزیر دارایی آلمان هشدار داد که در صورت عدم تحقق توافقی عادلانه، کشورهای اروپایی آماده اعمال اقدامات تلافی‌جویانه علیه ایالات متحده هستند.

خبر مرتبط حرکت راهبردی ایران برای تحت فشار قرار دادن آمریکا و غرب

بنابر نوشته یک رسانه چینی، اقدام مجلس ایران در تصویب "قانون تعلیق همکاری‌های ایران با بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی" را شاید بتواند در واقع یک تاکتیک سیاسی ایران برای تقویت مقاومت در برابر فشارهای خارجی و وادار ساختن تروئیکای اروپایی به عقب نشینی از فعال کردن مکانیسم ماشه باشد.

ژاپن و کره‌جنوبی نیز اعلام کردند که تلاش خواهند کرد با واشنگتن وارد مذاکره شوند. این دو کشور در میان 14 کشوری هستند که روز دوشنبه نامه‌هایی از سوی ترامپ دریافت کردند. در این نامه‌ها جزئیات تعرفه‌هایی که قرار است از اول اوت اجرا شوند، اعلام شده است. کاخ سفید اعلام کرده است که در روزهای آینده نامه‌های بیشتری ارسال خواهد کرد.

ترامپ در اظهاراتی که دوشنبه شب بیان کرد، راه را برای مذاکرات باز گذاشت و همچنین مهلت اجرای تعرفه‌ها را سه هفته تمدید کرد.

این اقدام جدید ترامپ پس از پایان دوره 90 روزه تعلیق تعرفه‌های موسوم به «تعرفه‌های متقابل» صورت می‌گیرد که در روز موسوم به روز آزادی اعلام شده بودند.

تحلیلگران بانک ING یکی از بزرگترین و پیشروترین بانک‌های جهان معتقدند که بازارها این نامه‌ها را صرفاً گامی دیگر در مسیر رسیدن به توافقات تجاری تلقی می‌کنند و آن را نهایی نمی‌دانند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

واکنش آلمان به تهدیدات جدید تعرفه‌ای ترامپ 2