واکنش ایران به خبر حملات سایبری انانیموس
![واکنش ایران به خبر حملات سایبری انانیموس](https://static3.arshehonline.com/thumbnail/YKexe3cSyAT5/1I4J6itS3GfnjuSKVDUBDwQRdcYuOxktxUYOgemI7_ol9JOJQrP16H82tbZYtWm--Wglzc7Lxj5DGlCi5X0iij1PMCfmunchTDGkWQDccyQIAn-EN_Evi79xCBK6g0gR/مرکز+ملی+فضای+مجازی.jpg)
مرکز ملی فضای مجازی: هک سایتهای دولتی صحت ندارد
مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد ادعاهای اخیر گروه انانیموس درخصوص حملات سایبری به سایت های دولتی کشور صحت ندارد.
مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد: اخیرا گروه انانیموس مدعی شده که برخی از سایت های مراکز دولتی از جمله مجلس شورای اسلامی، وزارت امور اقتصاد و دارایی، وزارت نفت و اپراتور همراه اول را مورد حمله سایبری قرار داده است که پس از بررسی های کارشناسی به عمل آمده، به اطلاع هموطنان عزیز می رساند این اخبار صحت نداشته و قویا تکذیب می شود
هم اکنون دیگران می خوانند 3 مهر 1401 - 21:58![واکنش ایران به خبر حملات سایبری انانیموس 2](https://static2.arshehonline.com/thumbnail/Br3dAaCewGl6/1I4J6itS3GfnjuSKVDUBDxuepfb1ULVsxbGnSYn041GS4Sd9ivJB6UDj3XZInZz15L7OPlq9sVBf8SLp42puzDX_vnfkYUgW1FX1VbLqTTrhhCunpmE_Qg,,/مهسا+امینی.jpg)