پنج‌شنبه 30 مرداد 1404

واکنش ثابتی به حسام الدین آشنا با انتشار عکسی از حسن روحانی و دری اصفهانی + متن توئیت

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
واکنش ثابتی به حسام الدین آشنا با انتشار عکسی از حسن روحانی و دری اصفهانی + متن توئیت

نماینده تندرو مجلس به توییت حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور در دولت حسن روحانی پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیرحسین ثابتی در واکنش به حسام الدین آشنا، عکسی از حسن روحانی و عبدالرسول دری اصفهانی منتشر کرد.

این نماینده مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

بسیار خوب، از همین تصویر آغاز میکنیم...

دری اصفهانی از اعضای تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در زمان برجام بود که در سال 96 به اتهام جاسوسی بازداشت شد. با این حال وزیر وقت اطلاعات اعلام کرد که دری اصفهانی نه‌تنها جاسوس نیست، بلکه با این وزارتخانه همکاری هم کرده‌است.

پاسخ این نماینده مجلس به نوشته ای از حسام الدین آشنا برمی گردد که در واکنش به محمدحسن رجبی دوانی گفته بود:

حال که بحمدالله برای چندمین بار اشعث و ابوموسی‌یابتان فعال شده حالا کمی هم الی‌کوهن و شکدم‌یابتان را بکار بگیرید!

الی کوهن جاسوس مشهور اسرائیلی در دولت دمشق (در دهه 50 میلادی) بود که تا با نفوذ در دولت سوریه توانسته بود مشاور عالی وزیر دفاع این کشور شود.

واکنش آشنا به اظهارات محمدحسن رجبی دوانی بود که به عنوان کارشناس در یکی از برنامه های صداوسیما حاضر شد و حسن روحانی را اشعث بن قیس و محمدجواد ظریف را ابوموسی اشعری خوانده بود.

31211

کد خبر 2105301
واکنش ثابتی به حسام الدین آشنا با انتشار عکسی از حسن روحانی و دری اصفهانی + متن توئیت 2