شنبه 1 آذر 1404

واکنش روزنامه اینترنتی دفتر رهبر انقلاب به قطعنامه شورای حکام: بالاخره باید ادعای نابودی تأسیسات ایران را پذیرفت یا نگرانی‌ها و بهانه‌جویی‌ها را؟ | غربی‌ها چیزی را می‌خواهند که خود آن را از بین برده اند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
واکنش روزنامه اینترنتی دفتر رهبر انقلاب به قطعنامه شورای حکام: بالاخره باید ادعای نابودی تأسیسات ایران را پذیرفت یا نگرانی‌ها و بهانه‌جویی‌ها را؟ | غربی‌ها چیزی را می‌خواهند که خود آن را از بین برده اند

اقتصادنیوز: روزنامه اینترنتی دفتر رهبر انقلاب به قطعنامه شورای حکام واکنش نشان دادو

به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه صدای ایران نوشت درباره قطعنامه شورای حکام نوشت: از نظر ایران، توسل غیرقانونی غرب به مکانیسم ماشه، تیر خلاص به توافق قاهره بود و آن را از بین برد. نکته قابل تأمل همین‌جاست که غربی‌ها چیزی را می‌خواهند که خود آن را از بین بردند. سؤالی که در این میان باید از آمریکا پرسید این است که مگر تاکنون ترامپ بارها و بارها مدعی نابودی کامل تأسیسات هسته‌ای ایران نشده است، پس دیگر نگران چه هستند و از چه‌چیزی می‌خواهند بازرسی کنند؟! بالاخره باید ادعای نابودی تأسیسات ایران را پذیرفت یا نگرانی‌ها و بهانه‌جویی‌ها را!

غربی‌ها نگران صلح و ثبات نیستند که اگر بودند باید نگران فعالیت اتمی رژیمی بودند که هنوز خون نسل‌کشی در غزه از دستانش می‌چکد و در عین حال، هیچ نظارتی بر تأسیسات و فعالیت‌های هسته‌ای آن نیز وجود ندارد.

نکته اصلی ماجرا آن است که غربی‌ها خود بهتر از هرکسی می‌دانند که جمهوری اسلامی ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و این پرونده از ابتدا نیز یک پرونده کاملاً سیاسی و غیرفنی بوده است.

پرونده‌ای که تنها کارکرد آن، بهانه‌سازی برای اِعمال فشار و تحریم‌های غیرقانونی به ایران است والا عصبانیت آنها از این است که چرا کشوری همچون ایران که تحت شدیدترین تحریم‌ها بوده و با انواع‌واقسام خرابکاری‌ها روبروست، باید بتواند به این فناوری کلیدی دست یابد و به الگویی برای سایر کشورها تبدیل شود که بدون وابستگی و سر خم کردن در برابر غرب نیز می‌توان پیشرفت کرد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید