سه‌شنبه 27 خرداد 1404

واکنش عراقچی به حمله اسرائیل به صدا و سیما

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
واکنش عراقچی به حمله اسرائیل به صدا و سیما

عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از حمله به سازمان صدا و سیما در اظهاراتی گفت که این حمله نشان داد اسرائیلی‌ها به استیصال افتاده‌اند.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از عصر ایران سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پس از اقدام جنایتکارانه حمله به سازمان صدا و سیما در اظهاراتی گفت که این حمله نشان داد اسرائیلی‌ها به استیصال افتاده‌اند.

عراقچی افزود: این حمله نشان دهنده اوج بزدلی است که وقتی در صحنه یک نبرد واقعی نمی‌توانند موفق باشند، به یک مرکز مدنی که فقط حقیقت را بیان می‌کند، حمله کنند. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: اسرائیلی‌ها فکر می‌کردند که اگر فرماندهان ما را ترور کنند یا به برخی از مراکز حمله کنند، جمهوری اسلامی دچار چنان ضعفی می‌شود که مثلا دست‌ها را بالا می‌برد اما آنها ملت ایران را نشناخته و تجربه نکرده‌اند.

وی افزود: ما هشت سال جنگیدیم و قهرمانانه دفاع کردیم و بعد در مقابل همه تحریم‌ها و فشارها ایستادگی کردیم بنابراین در عمل ناامید شدند و فرماندهان ما بلافاصله جایگزین شدند و نیروهای مسلح ما آمادگی خود را نشان دادند.

عراقچی تصریح کرد: دشمنان ما باید بدانند به لحاظ نظامی نمی‌توانند به راه حلی برسند و نمی‌توانند ملت ایران را با زور مجبور به پذیرش خواسته‌های خود کنند.