واکنش پلیس به اظهارات دبیر انجمن خودروسازان / به فکر بهبود نقایص ایمنی و ارتقاء کیفیت خودروهای داخلی باشیم
به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس، پلیس راهنمایی و رانندگی به اظهارات دبیر انجمن خودروسازان ایران واکنش نشان داد و اعلام کرد: انتظار این است به جای پاسخ های غیر فنی و منطقی و به جای مخدوش کردن افکار عمومی با اینگونه نگرش ها، شایسته است همه و همه به فکر اصلاح و بهبود نقایص ایمنی و ارتقاء کیفیت خودروهای تولید داخل باشیم تا ضمن عمل به وظایف، گامی را برای ایمنی بیشتر مردم برداریم.
سرهنگ عین اله جهانی، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی اظهار داشت: کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی در تصادفات زنجیرهای حدود 60خودرو در محور بهبهان به رامهرمز، ضمن بررسی صحنه تصادفات مواردی را جهت تنویر افکار عمومی اعلام کردند.
وی افزود: در این گزارش غالب خودروها دارای مدل بالای سال 1391 بوده اند. شدت تصادفات مبین سرعت بالای این خودروها در زمان بروز تصادفات بوده است که بر هر بیننده ای حتی غیر کارشناس، واضح و مبرهن است. در تصادفات زنجیرهای، وسایل نقلیه پشت سر همدیگر یعنی آسیب موثر به جلوی تمام وسایل نقلیه درگیر حادثه بوده و طبیعی است که با ورود ضربه ناحیه جلوی خودرو باید ایربگ ها عمل می کردند و عجیب اینجاست که دبیر انجمن خودروسازان، ضربه را برای همه خودروها از عقب آنها بیان نموده اند در حالیکه خودرویی که در این تصادفات از عقب آسیب دیده، قبل از آن با قسمت جلو، به ماشین جلویی برخورد نموده است و باید ایربگ ها عمل می کردند.
وی گفت: عمل نکردن ایربگ ها فقط در این تصادفات نبوده و یا انفجاری که در یکی از خودروها در این حادثه شاهد بودیم، صرفاً معطوف به این تصادف زنجیره ای نبوده و بارها بارها شاهد این نقایص فنی و ضعف ایمنی خودروها بودهایم.
معاون اجتماعی پلیس راهور خاطرنشان کرد: بنابراین انتظار بر این است که به جای پاسخ های غیر فنی و غیر منطقی و به جای مخدوش کردن افکار عمومی با اینگونه نگرش ها شایسته است همه و همه به فکر اصلاح و بهبود نقایص ایمنی و کیفی خودروهای تولید داخل باشیم تا ضمن عمل به وظایف، گامی را برای ایمنی بیشتر مردم برداریم.
گفتنی است رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی کشور در ششمین مرحله از رزمایش توان و تحرک عملیاتی پلیس راهور به حادثه تصادف بهبهان اشاره و ضمن انتقاد از خودروسازان اعلام کرد: در همین حادثه بهبهان که بسیار دلخراش بود، ایربگ هیچ خودروی باز نشد. چرا ارابه مرگ تولید میکنیم؟ چرا استانداردها کنترل نمیشود؟ چرا وزارت صمت کنترل نمیکند؟ حتماً باید خودروسازها در این حادثه به مراجع قضائی معرفی شوند. اینکه بگوییم رانندگان در حادثه بهبهان دقت نداشتهاند درست است اما سازمانهای مربوط چه نقشی داشتند؟
انتهای پیام /