شنبه 14 شهریور 1405

واگذاری پرونده مددجویان بهزیستی یزد به مراکز مثبت زندگی آغاز شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
واگذاری پرونده مددجویان بهزیستی یزد به مراکز مثبت زندگی آغاز شد

یزد _ ایرنا _مدیرکل بهزیستی استان یزد از واگذاری پرونده های مددجویی به 43 مرکز مثبت زندگی و آغاز به کار این مراکز تحت نظارت بهزیستی در استان خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی بهزیستی یزد، علی محمد عطابخش گفت: در حال حاضر 177 کد کاربری در اختیار مدیران و کارشناسان مراکز مثبت زندگی به منظور دسترسی به پرونده های مددجویی، پایش و به روز رسانی اطلاعات گذاشته شده است.

وی افزود: مراکز مثبت زندگی 2 تا 3 ماه فرصت دارند نسبت به تکمیل و به روزرسانی اطلاعات مددجویی به صورت الکترونیکی اقدام نمایند.

مدیرکل بهزیستی استان یزد هدف از ایجاد مراکز مثبت زندگی را افزایش آگاهی عموم افراد جامعه از وظایف، فعالیت‌ها و خدمات بهزیستی و تسهیل دسترسی جامعه هدف به خدمات سازمان دانست و گفت: ارائه خدمات در بستر فناوری اطلاعات در مراکز مثبت زندگی منجر به کاهش ترددهای غیرضروری افراد به مراکز و ادارات بهزیستی، گسترش خدمات بهزیستی و توزیع عادلانه خدمات به جامعه هدف می شود.

وی خاطر نشان کرد: مراکز مثبت زندگی براساس بند 4 ماده 26 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت پس از کسب پروانه فعالیت از بهزیستی، در راستای ارائه گسترده تر و بهتر خدمات بهزیستی به صورت الکترونیک تأسیس شده اند و 22 وظیفه از وظایف بهزیستی در این مراکز به گروه هدف ارائه می گردد.

افزون 50 هزار نفر زیر پوشش بهزیستی استان یزد هستند.

*س_برچسب‌ها_س*