سه‌شنبه 24 شهریور 1405

وحدت علمای شیعه و سنی سیلی محکم بر فتنه‌های استکبار جهانی است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
وحدت علمای شیعه و سنی سیلی محکم بر فتنه‌های استکبار جهانی است

هاشمی گفت: وحدت علمای شیعه و سنی سیلی محکمی بر فتنه‌های استکبار جهانی، رژیم غاصب اسرائیل و نوکرانش در منطقه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ حجت‌الاسلام هاشمی رئیس اداره تبلیغات اسلامی تربت‌جام در نشست وحدت و مقاومت که پیش از ظهر امروز در تالار هشت بهشت تربت‌جام برگزار شد؛ اظهار داشت: وحدت علمای شیعه و سنی سیلی محکمی بر فتنه‌های استکبار جهانی، رژیم غاصب اسرائیل و نوکرانش در منطقه است.

وی با اشاره به معنویات مقام معظم رهبری در حوزه جهاد تبیین، اظهار کرد: همه تکلیف داریم حقایق اسلام، برکات وحدت، مقاومت، آسیب‌ها و فتنه‌ها را در جامعه و فضای مجازی تبیین کنیم و عامل تمام فتنه‌ها، توطئه‌ها و اختلاف افکنی در منطقه استکبار جهانی و در رأس آن‌ها آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی تربت‌جام، اظهار داشت: ما عالمان شیعه و سنی در این نشست وحدت و مقاومت با بهره‌گیری از روح بلند ملکوتی سردار دلها حاج قاسم سلیمانی اعلام می‌کنیم که استکبار جهانی ما را از چه می‌ترساند؛ ما ملت امام حسینیم؛ ما ملت شهادتیم و در انتظار شهادت در راه خدا هستیم.

حجت‌الاسلام هاشمی در پایان اظهار کرد: شهادت همسنگران ما به دست عناصر تکفیری داعش نقشه شوم استکبار جهانی در منطقه برای تفرقه بین شیعه و سنی است و نشست علمای اهل تشییع و سنی در منطقه تلفیقی تربت‌جام با محوریت وحدت و مقاومت مشت محکم و کوبنده ای بر دهان تمام کسانی است که به دنبال اختلاف و تفرقه در منطقه هستند.

انتهای پیام /