ورزشکاران به کمک ستاد مبارزه با مواد مخدر آمدند
به گزارش گروه آسیبهای اجتماعی خبرگزاری فارس، تفاهمنامه همکاری فدراسیون وزنهبرداری و ستاد مبارزه با مواد مخدر رد و بدل شد. در این مراسم سجاد انوشیروانی، حسین رضازاده و سردار مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر حضور داشتند.
اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در این جلسه گفت: امروز روز بسیار خوبی برای ماست. اعتیاد مرز نمی شناسد. نژاد و قوم و مذهب و زن و مرد نمی شناسد. نکته مهم این است که درمانش بسیار سخت است. ذهن و روح و روان را با هم درگیر می کند. پژوهش ها نشان میدهد که بهترین راه مبارزه با اعتیاد، پیشگیری است تا کسی به این سمت نرود. هر کسی به این سمت رفت درمانش بسیار سخت و پر هزینه است. سالانه 500 هزار نفر در دنیا بر آور اعتیاد در دنیا می میرند. اعتیاد منشا خیلی دیگر از آسیب ها است. چه زندگی هایی که بر اثر اعتیاد نابود شده است. هیچ گزینه ای برای این وجود ندارد غیر از پیشگیری.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ادامه داد: در این راه گروههایی پیشرو هستند که جامعه به آنها احترام می گذراند مثل ورزشکاران. نقش آنها بی بدیل است. همه ما وقتی می بینیم ورزشکاری روی سکو می رود یک احساس غروری می کنیم و یک اعتماد به نفسی می گیریم. این باعث افتخار همه ما می شود و سعی می کنیم ورزشکاران را الگوی خودمان قرار بدهیم. امروز موضوع ما وزنه برداری است. همه دوست دارند در شهر و کشور خودشان و جهان قهرمان شوند. بالاترین سکویی که یک ورزشکار تلاش می کند تا به آن برسد المپیک است چرا که هر چهار سال یک بار برگزار می شود و همه کسانی که قهرمان هستند به این رقابت ها می آیند. به همین دلیل رقابت سخت است. خدا را شکر یکی از رشته های مدال آور ما وزنه برداری است. خیلی از کشورها دوست دارند فقط یک مدال المپیک داشته باشند اما وزنه برداری مدال های زیادی دارد.
مومنی ادامه داد: وزنه برداری رشته ای است که در دنیا رویش حساب ویژهای باز می کنند. وقتی حسین رضازاده میرفت روی تخته و موقع بلند کردن وزنه میگفت یا ابوالفضل (ع)، یک جامعه تحت تاثیر قرار می گرفتند. ما باید از این ظرفیت استفاده کنیم. رئیس فدراسیون تشکر کردند که ستاد پا پیش گذاشته است اما باید بگویم که ما تشکر می کنیم که شما وارد این گود شدهاید. خوشحالم قهرمانان عزیز کشورمان میخواهند به این آسیب بزرگ جامعه کمک کنند تا بیشتر از قبل کاهش پیدا کند.
وی در پایان گفت: وزنه برداری جایگاه ویژه ای در المپیک دارد و لقب قویترین را در این بازیها دارد. در میان همه نفراتی که در المپیک طلا می گیرند طلای وزنهبرداری ارزش دیگری دارد. خوشحالیم که امروز ظرفیت وزنهبرداری به کمک ستاد مبارزه با مواد مخدر آمده و به همین دلیل خوشحال هستیم و از دوستان تشکر میکنیم.
بزرگان وزنهبرداری میتوانند سفیرهای خوبی برای مبارزه با مواد مخدر باشند
سجاد انوشیروانی ضمن تبریک تولد امام رضا (ع) گفت: هفته آینده سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی است که پیشاپیش تسلیت میگویم. من تشکر میکنم از همه کسانی که برای این مملکت زحمت میکشند به خصوص عزیزانی که در ستاد مبارزه با مواد مخدر فعالیت میکنند. ما باید خودمان را مکلف کنیم تا قدمهای خوبی را برای خانوادههایی که آسیب دیدهاند برداریم. وقتی جسم سالم باشد خطرات آلودگی کم و کمتر می شود. ما به عنوان فدراسیون وزنهبرداری میخواهیم سهم بزرگی در این همکاری داشته باشیم. ما نفرات زیادی را شناسایی کردهایم در همین خانواده و خدا را شکر قدمهای خوبی برداشتهایم.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری ادامه داد: ما برای توسعه ورزش در نقاط دور افتاده ای که نیاز هست تلاش میکنیم تا به جوانان کمک شود که به سمت ورزش بیایند. این وظیفه ما هست که با پیام های پیشگیرانه مانع از خیلی اتفاقات شویم. آموزش مربیان و متخصصهای فدراسیون را به سمتی میبریم که روی جوان ها تاثیر بگذارد تا شاید یک نفر، حتی یک نفر به سمت مواد مخدر نرود. بزرگان وزنهبرداری میتوانند سفیرهای خوبی باشند تا هر چه بهتر قدمهای مثبت برداشته شود. من از همه دوستان در ستاد مبارزه با مواد مخدر تشکر میکنم و مطمئن باشید برکات اینتفاهم نامه، پر خیر و برکت خواهد بود.
امیدوارم ورزش کمک خوبی برای پیشگیری از مواد مخدر باشد
حسین رضازاده قهرمان المپیک و جهان در حاشیه امضای تفاهم نامه با ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: جای تشکر دارد. من از سردار مومنی تشکر میکنم که همیشه در کنار ورزش بودهاند. امیدوارم یک برنامهریزی خوبی در زمینه پیشگیری (از اعتیاد) از سمت ورزش انجام شود. امیدوارم با کمک تک تک عزیزان اتفاق های خوبی بیفتد و انشاالله که وزنهبرداری در مسابقات پیش رو بتواند نتایج خوبی بگیرد و به نوعی در پیشبرد اهداف، کارساز باشد.
پایان پیام /