جمعه 30 آبان 1404

ورزشگاه قدس همدان میزبان سوگواران در شب‌های قدر است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ورزشگاه قدس همدان میزبان سوگواران در شب‌های قدر است

همدان - ایرنا - سخنگوی ورزش و جوانان همدان گفت: ورزشگاه شهدای قدس این شهر با رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان سوگواران در شب‌های قدر است.

حمدالله چاروسایی روز یکشنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا اظهار داشت: مراسم احیای شب‌های قدر از ساعت 23 تا 2 بامداد در پست تارتان و چمن ورزشگاه شهدای قدس همدان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: حجت السلام و المسلمین سید حسن فاضلیان رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان سخنران این مراسم است ضمن اینکه کمال کیانی و حسن جعفری مداحان اهل بیت در این برنامه به نوحه سرایی می‌پردازند.

چاروسایی خاطرنشان کرد: این مراسم با همکاری اداره کل ورزش و جوانان، بسیج ورزشکاران و هیات دو ومیدانی استان همدان برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: حضور برای عموم مردم در این مراسم آزاد است ضمن اینکه چیدمان محل سوگواری عزاداران با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی انجام شده است.

چاروسایی افزود: این مراسم در فضای باز برگزار می‌شود و از مردم خواسته شده تا تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

با توجه به تمدید محدودیت‌های جدید کرونا و تداوم وضعیت قرمز، تمامی آیین‌های شب‌های قدر 19، 21 و 23 ماه مبارک رمضان در این استان در فضای باز مساجد، حسینیه‌ها و بوستان‌ها با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س*