شنبه 12 مهر 1404

ورود معاون اول رئیس‌جمهور به پرونده قاچاق مس و ترخیص تلفن همراه

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ورود معاون اول رئیس‌جمهور به پرونده قاچاق مس و ترخیص تلفن همراه

با دستور معاون اول رئیس جمهور ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تحقیقات در زمینه قاچاق صادراتی مس و ترخیص تلفن همراه را آغاز کرده است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پس از طرح ابهامات متعدد درباره پرونده قاچاق صادراتی مفتول مس و اظهار برنج به جای مفتول‌های مس، معاون اول رئیس‌جمهور به این موضوع ورود کرده و پیگیری‌ها برای روشن شدن ابعاد ماجرا آغاز شده است.

کشف 50 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در آب‌های بندرلنگه توزیع داروهای قاچاقی توسط داروخانه‌ها قابل قبول نیست

بر این اساس، با دستور معاون اول رئیس‌جمهور و در راستای بررسی ابهامات مطرح‌شده درباره صادرات مفتول مس و واردات تلفن همراه در قالب پرونده‌ای مرتبط با قاچاق کالا و ارز، تحقیقات رسمی در دستور کار قرار گرفته است.

در همین زمینه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز طی روزهای اخیر مکاتباتی با دستگاه‌های ذی‌ربط انجام داده و پیگیری موضوع را در اولویت قرار داده است.

همزمان، یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در نامه‌ای به وزیر اقتصاد، وزیر صمت و رئیس کل بانک مرکزی خواستار ارائه توضیحات درباره ابعاد موضوعات مختلف حوزه بازگشت ارز از جمله صادرات مس و واردات آیفون شده است.

در همین راستا حسین صمصامی، نماینده مجلس، تأکید کرده است که ابهامات مختلف بازگشت ارز صادراتی در قالب طرح سوال نیز از وزرای اقتصادی در دستورکار قرار گرفته است.