وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افرادی که یارانهشان حذف شده برای دریافت کالابرگ نیازی به ثبتنام ندارند؛ اما کسانیکه چند سالی است که یارانه نمیگیرند، می توانند بر اساس آخرین تغییر ساختار خانوار، از شنبه ثبتنام کنند تا ظرف 2 - 3 روز کالابرگشان شارژ شود.
معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهور تاکید کرد: اکثریت قاطع جامعه از طرح اصلاح یارانههای دولت سود میبرد و گذر زمان کوتاه و روشن شدن ابعاد طرح موجب رضایت عموم را فراهم میآورد.
به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افرادی که یارانهشان حذف شده برای دریافت کالابرگ نیازی به ثبتنام ندارند؛ اما کسانیکه چند سالی است که یارانه نمیگیرند، می توانند بر اساس آخرین تغییر ساختار خانوار، از شنبه ثبتنام کنند.
دنیای اقتصاد؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: افرادی که یارانهشان حذف شده، نیازی به ثبتنام ندارند؛ کالابرگ میگیرند.
پزشکیان 5 دستور شامل استفاده از تمام ظرفیتها، اطلاعرسانی شفاف، هماهنگی با دستگاهها، گزارشدهی فوری و پاسخگویی به مردم را برای اجرای موفق طرح اصلاح نظام یارانهای به استانداران ابلاغ کرد.
پزشکیان با تأکید صریح بر حفظ حقوق مردم در منابع کشور تصریح کرد: در این طرح یارانه دهکهای یارانهبگیر به هیچعنوان حذف نخواهد شد، بلکه یارانهای که پیش از این به برخی واردکنندگان اختصاص مییافت، مستقیماً به مصرفکننده نهایی پرداخت خواهد شد.
رئیسجمهور، 5 دستور کلیدی برای اجرای موفق طرح اصلاح نظام یارانهای را به استانداران ابلاغ کرد.
رئیسجمهور پنج دستور شامل استفاده از تمام ظرفیتها، اطلاعرسانی شفاف، هماهنگی با دستگاهها، گزارشدهی فوری و پاسخگویی به مردم را برای اجرای طرح اصلاح نظام یارانهای به استانداران ابلاغ کرد.
وزیر کار، درصد احتمالی افزایش حقوق کارگران برای سال آینده را اعلام کرد.
رئیسجمهور بر برخورد جدی و قاطع با عوامل احتکار و گرانفروشی تاکید کرد و گفت: هر واحدی که مرتکب تخلف در توزیع و فروش کالا با قیمت مصوب شد، باید بلافاصله و بدون هیچ مماشاتی از شبکه توزیع و فروش کنار گذاشته شده و برخورد مناسب نیز با او صورت گیرد.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: در روز نخست عرضه کالابرگ الکترونیکی یک میلیون خانوار خرید خود را انجام دادند.
اقتصادنیوز: رئیسجمهور بر برخورد جدی و قاطع با عوامل احتکار و گرانفروشی تاکید کرد و گفت: هر واحدی که مرتکب تخلف در توزیع و فروش کالا با قیمت مصوب شد، باید بلافاصله و بدون هیچ مماشاتی از شبکه توزیع و فروش کنار گذاشته شده و برخورد مناسب نیز با او صورت گیرد.
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که در نخستین روز عرضه کالابرگ الکترونیکی یک میلیون خانوار با استفاده از این امکان، خرید خود را انجام دادند.
معاون رفاه وزیر کار گفت: در روز نخست عرضه کالابرگ الکترونیکی، یک میلیون خانوار خرید خود را انجام دادند.
جلسات کمیسیونهای تخصصی مجلس در هفته آینده با محوریت بررسی لایحه بودجه 1405 و حضور وزرای مربوطه برگزار خواهد شد.
اقتصادنیوز: معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که در نخستین روز عرضه کالابرگ الکترونیکی یک میلیون خانوار با استفاده از این امکان، خرید خود را انجام دادند.