وزنه برداری
وزنه برداری
دادگاه دیوان عدالت اداری امروز اعلام کرد که انتخابات فدراسیون وزنه برداری که در تاریخ 16 تیر 1398 برگزار شد باطل است.
دادگاه تجدید نظر دیوان عدالت اداری رای بدوی ابطال انتخابات فدراسیون وزنهبرداری را تایید کرده و بر این اساس باید منتظر تعیین سرپرست برای این فدراسیون بود.
پس از گذشت نزدیک به دو سال، دادگاه اعتراض و شکایت «انوشیروانی» را پذیرفته و نتیجه این انتخابات فدراسیون وزنهبرداری باطل شد.
ایسنا نوشت: دادگاه تجدید نظر دیوان عدالت اداری رای بدوی ابطال انتخابات فدراسیون وزنهبرداری را تایید کرده و بر این اساس باید منتظر تعیین سرپرست برای این فدراسیون بود.
دو داور بین المللی ایرانی در رقابت های آزاد قهرمانی پاراوزنه برداری آسیا و اقیانوسیه قضاوت کردند.
علی مرادی بعد از پشت سر گذاشتن چالش بازنشستگی، این بار به خاطر ابطال انتخابات در آستانه خروج از فدراسیون وزنه برداری قرار گرفته است.
مسئولان وزارت ورزش در حالی برای نجات وزنه برداری ایران از بحران و حواشی اخیر وارد گود شدند که این رشته المپیکی مدتهاست گرفتار اعتراض مربیان و ملیپوشان به مشکلات مدیریتی است.
فدراسیون وزنهبرداری بزودی با تغییرات مدیریتی روبهرو شده و رئیس غیرقانونی این فدراسیون بالاجبار با صندلی ریاست خداحافظی خواهد کرد.
نفراتی مانند سیاه پور، مقامی مالمیر و باقری چرا رفتند؟ آنها هم مدال گرفته بودند که با استفاده از آن باج گیری کنند؟ مگر می شود از پیشکسوت گرفته تا قهرمان، مربی و ورزشکار همه سیاه نمایی کنند؟ بچه ها در بدترین شرایط، تمام مشکلات را به جان خریدند تا مدال بگیرند اما انگ شورشگر و فتنه گر به آنها می زنند.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری با حکم دادگاه، باید این پست را تحویل بدهد.
محمد زارعی گفت: هر کسی اعتراضی کند به او انگ می چسبانند و در تلاش هستند که مطالبات وزنهبرداران را به حاشیه بکشانند.
برخی از اهالی وزنه برداری و از جمله سرمربی پیشین تیم ملی این رشته با حضور در وزارت ورزش خواستار رسیدگی به شرایط این رشته توسط معاون وزیر شدند.