شنبه 1 آذر 1404

وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی درگیر اپیدمی نفوذ ایران است / دشمن تلاش می‌کند با فشار اقتصادی، هجمه رسانه‌ای، نارضایتی را گسترش دهد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی درگیر اپیدمی نفوذ ایران است / دشمن تلاش می‌کند با فشار اقتصادی، هجمه رسانه‌ای، نارضایتی را گسترش دهد

اقتصادنیوز: سید اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات، با تأکید بر موفقیت‌های ایران در جنگ دوازده‌روزه با رژیم صهیونیستی و آمریکا گفت که این رژیم به اقرار خود با «اپیدمی نفوذ و جاسوسی ایران» مواجه است و تلاش دشمنان برای تزلزل وحدت ملی و ایجاد ناامیدی در داخل کشور ناکام مانده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، وزیر اطلاعات در هشتاد و ششمین سفر استانی خود به کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به جنگ دوازده‌روزه با رژیم صهیونیستی و آمریکا گفت: «با همه هجمه‌ها و برنامه‌ریزی‌های دشمن، ایران پیروز شد و توان موشکی کشور مراکز مهم رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد. این موفقیت‌ها نشان‌دهنده اقتدار دستگاه‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی کشور است.» وی افزود که دستگیری یک افسر نیروی هوایی اسرائیل به‌عنوان جاسوس ایران و انتقال اسناد طبقه‌بندی‌شده، نمونه‌ای از توانمندی و نفوذ ایران در منطقه است.

خطیب با تأکید بر اتحاد و همراهی مردم در جنگ دوازده‌روزه گفت: «تلاش دشمن برای تضعیف سرمایه اجتماعی ایران نتیجه عکس داد و شاهد ایران متحد بودیم. ایستادگی مردم، اقوام و مذاهب مختلف، اتحاد مقدسی را شکل داد که همه باید از آن پاسداری کنیم.»

وی افزود: «دشمن با بسیج تروریست‌ها، قاچاق و دپوی سلاح، حملات سایبری و فشارهای نظامی تلاش کرد ناامنی ایجاد کند، اما با هدایت مقام معظم رهبری و توانمندی دستگاه‌های کشور، همه این تلاش‌ها ناکام ماند.» وزیر اطلاعات همچنین با اشاره به تغییر رویکرد آمریکا از براندازی به مهار ایران تصریح کرد: «دشمن اکنون تمرکز خود را به داخل کشور معطوف کرده و شبکه‌های نفوذ و اثرگذاری خارجی ناکام مانده است.»

خطیب با تأکید بر اهمیت صیانت از وحدت ملی گفت: «دشمن تلاش می‌کند با فشار اقتصادی، هجمه رسانه‌ای و ایجاد تفرقه، ناامیدی و نارضایتی را گسترش دهد. همه دستگاه‌ها و اقشار مختلف باید از سرمایه اجتماعی، همراهی مردم و وحدت ملی حمایت کنند.» وی افزود که محور این پیروزی‌ها، رهبر انقلاب است و دشمنان با هدف قرار دادن ایشان، قصد ایجاد تزلزل در کشور را دارند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید