دوشنبه 16 شهریور 1405

وزیر بهداشت: امیکرون در کمین است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
وزیر بهداشت: امیکرون در کمین است

تهران - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش روز سه شنبه به مناسبت شب یلدا در توئیتی نوشت: امیکرون در کمین است.

به گزارش ایرنا، بهرام عین اللهی در توییتی نوشت امیکرون در کمین است. در یلدا این موسم مهرورزی، به عزیزان با رعایت شیوه نامه های بهداشتی از سلامت و جان آنان که دوستشان داریم مراقبت کنیم.

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: طی 24 ساعت گذشته 43 نفر دیگر از هموطنان بر اثر ابتلا به کرونا فوت کردند و 2413 بیمار مبتلا با کووید 19 شناشایی شدند.

به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، از دیروز (دوشنبه) تا امروز سه شنبه 30 آذر 1400 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و 413 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد که 376 نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید19 در کشور به 6 میلیون و 175 هزار و 782 نفر رسید.

طی 24 ساعت گذشته، 43 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به 131 هزار و 167 نفر رسید.

تا کنون 6 میلیون 12 هزار و 695 نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

همچنین دو هزار و 835 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون 40 میلیون و 981 هزار و 684 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.

*س_برچسب‌ها_س*
وزیر بهداشت: امیکرون در کمین است 2