دوشنبه 23 شهریور 1405

وضعیت قهرمان کشتی المپیک پس از ابتلا به کرونا

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
وضعیت قهرمان کشتی المپیک پس از ابتلا به کرونا

دارنده مدال‌های طلای کشتی فرنگی المپیک و طلا و نقره جهان، با بیان این‌که 20 درصد ریه‌اش درگیر ویروس کرونا شده است، گفت: در خانه قرنطینه هستم و مراحل درمان را طی می‌کنم.

امید نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ابتلایش به ویروس کرونا، اظهار کرد: یک هفته است که به ویروس کرونا مبتلا شده‌ام و هم اینک در شیراز مراحل درمانی را زیر نظر پزشکان و در قرنطینه خانگی دنبال می‌کنم. دارنده مدال‌های طلای جهان و المپیک، افزود: پزشکان پس از اسکن ریه اعلام کردند 20 درصد ریه‌ام درگیر ویروس کرونا شده است. خدا را شکر وضعیتم رو به بهبود است و با مصرف دارو شرایطم بهتر شده است.

وی درباره چگونگی ابتلایش به کرونا، گفت: هفته پیش در تهران در جمعی حضور داشتم که یکی از آن‌ها ناقل کرونا بوده و دیگر نفرات و از جمله من را به ویروس کرونا مبتلا کرد.

فرنگی کار پیشین تیم ملی، در پایان با درخواست از همه مردم برای رعایت پروتکل های بهداشتی، گفت: واقعا بیماری سختی است و از همه مردم عزیزمان می‌خواهم به صورت جدی موارد لازم را رعایت و تا جایی که می‌توانند در خانه‌های‌شان بمانند تا به ریشه کن شدن این ویروس کمک شود.

انتهای پیام