سه‌شنبه 7 مرداد 1404

پالایش اطلاعات 3هزار و 150 نفر از متقاضیان نهضت ملی مسکن شهر بهار

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
پالایش اطلاعات 3هزار و 150 نفر از متقاضیان نهضت ملی مسکن شهر بهار

مرتضی نوشادی اظهار کرد: تا کنون 2هزارو374 واحد مسکن در بهار، 80واحد خودمالک در صالح آباد، 23 واحد خودمالک در مهاجران و 673 واحد خودمالک در لالجین حائز شرایط متقاضی طرح مسکن شده اند و همچنان پالایش هزار و 627 نفر متقاضی حائز شرایط در حال بررسی میباشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهمدان؛ مرتضی نوشادی، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان بهار در گفتگو با خبرنگار ما؛ اظهار کرد: تا کنون 4هزار و 147 نفر متقاضی طرح مسکن در شهرستان بهار ثبتنام کرده اند که از این آمار 3هزار و 168نفر شهر بهار، 110نفر در شهر صالح‌آباد، 812 نفر در شهر لالجین و57نفردر شهر مهاجران ثبت‌نام کرده اند که از این تعداد 3هزار و 150 نفر حائز شرایط متقاضی طرح مسکن شده اند که 2هزارو374 واحد مسکن در بهار، 80واحد خودمالک در صالح آباد، 23 واحد خودمالک در مهاجران و 673 واحد خودمالک در لالجین را شامل میشود.

مرتضی نوشادی تشریح کرد: تا کنون پیام تایید برای 3هزار و 150نفر ارسال شده است و همچنان صلاحیت پالایش هزار و 627 نفر متقاضی حائز شرایط در حال بررسی میباشند و وضعیت متقاضیان بلاتکلیف به زودی مشخص و به آنها اطلاع‌رسانی می‌شود و شایان ذکر است که متقاضیان نهضت ملی مسکن در صورت داشتن شرایط لازم و دریافت پیامک جهت تکمیل فرآیند ثبت نام با در دست داشتن اصل و کپی مدارک مورد نیاز به محل ساختمان اعلام شده در پیامک مراجعه کنند و در غیر این صورت از سامانه حذف و عواقب بعدی بعهده متقاضی است.

وی افزود: با توجه به اینکه مهلت ثبت نام طرح نهضت ملی مسکن به پایان رسیده، بسیاری از متقاضیان عنوان می‌کنند هنوز پیامکی مبنی بر تایید، رد یا تعیین پروژه برای آنها ارسال نشده است؛ همچنان در حال بررسی است و صددر صد بررسی تمام نشده است و همچنان شناسایی افراد ادامه دارد اگر مشکلی باشد، پیام‌هایی به شماره گوشی که ثبت‌نام کردند ارسال میگردد تا با مراجعه به محل ذکر شده برای رفع نواقص اقدام نمایند و مشکلات ثبت‌نام و بارگذاری مدارک و اختلافات را حل نمایند و افرادی که پنج شرط ثبتنامی را داشته باشند نگران نباشند، و فعلا افراد دارای صلاحیت در حال بررسی می‌باشند و وضعیت متقاضیان بلاتکلیف به زودی مشخص و به آنها اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی تصریح کرد: شناسایی زمین های ساخت مسکن با همکاری و توافقات خوب ادارات، فرمانداری، شهرداری ها انجام شده و به‌اندازه نیاز شهرهای صالح‌آباد، لالجین و مهاجران زمین هایی شناسایی و تامین شده است و به صورت خود مالک اقدام خواهد شد و حدود 70هکتار زمین در شهر بهار مورد بازدید قرار گرفته شده است و فعلا درحال مذاکره با مالکین هستیم و از مالکانی که زمین در محدوده ویا چسبیده به محدوده دارند درخواست داریم جهت کمک به طرح ملی مسکن مشارکت نمایند و طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن حدود 320 میلیون تومان میباشد که طی 8 مرحله 40 میلیون تومانی به حساب مسدود شده خود نزد بانک مسکن واریز مینمایند و این مبلغ آورده متقاضیان علی‌الحساب است، یعنی احتمال افزایش آن در آینده وجود دارد.

رئیس اداره راه و شهرسازی بهار افزود: وضعیت177 متقاضی بلاتکلیف که به دلیل پاره ای از مشکلات زمین ها در سال 99 بدون زمین بودند به زودی مشخص و به آنها اطلاع‌رسانی می‌شود، قابل ذکر است که زمینها (بالاتر از فرماندهی نیروی انتظامی رستوران فانوس) تامین و حل معارض شده و به بنیاد مسکن تحویل داده شده است و به‌همین زودی کلنگ زنی 192واحد ساختمان به زودی شروع خواهد شد و177نفر از متقاضیان دوره قبل که افتتاح حساب نموده اند در اولویت طرح مسکن قرار خواهند گرفت.

نوشادی گفت: امکان ثبت‌نام مجدد نهضت ملی مسکن در شهرستان بهار فعلا وجود ندارد تا وقتی که زمین های متقاضیان ثبتنام کرده تامین و کلنگ زنی آغاز شود.

انتهای پیام /