پایان تاریخ مصرف شروین حاجیپور!
طی دو سال اخیر با مرور مواضع رسانهای ضدانقلاب به خوبی مشخص میشود که هر شخصیتی یک ماموریت و تاریخ انقضا مشخصی دارد!
سایت مشرقنیوز نوشت: روز دوشنبه دوم مهرماه، شروین حاجیپور، در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد مشمول عفو شد و پرونده وی در قوه قضائیه مختومه شده است.
شروین حاجیپور که روزگاری به دلیل خواندن یک ترانه در میانه اغتشاشات محبوب براندازان شده بود تا جایی که از همسر رئیس جمهور آمریکا به صورت مجازی جایزه گرمی را دریافت کرد.
مروری بر سرگذشت شروین حاجیپور، از شهرت تا عفو رهبری
اولین بار در سال 1398 در فصل اول برنامه استعدادیابیشبکه سه سیما، خواننده جوانی به نام شروین حاجیپور حضور پیدا کرد و پس از هنرنمایی در مسابقات عصرجدید، به مرحله نهایی راه یافت و به شهرت رسید. مدتی بعد مشخص شد که شروین دارای یک سایه خانوادگی نیز بوده و پدرش در گذشته هوادار گروهک تروریستی منافقین بوده است.
حضور شروین حاجی پور در برنامه عصر جدید /1398
پس از فوت مهسا امینی و شکلگیری آشوب در پائیز 1401، شروین حاجیپور با کنار هم قرار دادن توئیتهای براندازان و همقافیه کردن آنها، ترانهای موسوم به «برای» خواند و تبدیل به سرودی نمادین برای اغتشاشات شد. این ترانه با حمایت ارتش سایبری معاندین، طی سه روز به چهل میلیون بازدید در صفحه شخصی او در اینستاگرام رسید. به تبع آن تعداد دنبال کنندگان شروین نیز افزایش پیدا کرد و یکشبه به دو میلیون نفر رسید.
هجدهم بهمن 1401، آکادمی گرمی، شروین حاجیپور را برنده جایزه بهترین ترانه تأثیرگذار در تغییرات اجتماعی 2023 معرفی کرد. جیل بایدن، بانوی اول ایالات متحده و همسر رئیس جمهور وقت آمریکا، شخصا در این مراسم، شروین حاجیپور را برنده این جایزه اعلام کرد و از دستاندرکاران آشوب در ایران تقدیر کرد.
اما پس از انتشار این پست اینستاگرامی، کاربران در فضای مجازی به شروین حاجیپور اعتراض کردند و به او یادآور شدند کشوری به او جایزه داده است که عامل بیشترین جنایات علیه بشریت به ویژه ایران بوده است. این واکنشها سبب شد تا کمی بعد حاجیپور موضع خود را تغییر دهد و با انتشار تصویری در توئیتر نوشت:من و همه مردم ایران از این جایزه خوشحالیم!
فروردین 1402 مجله آمریکایی تایم، شروین حاجیپور را به عنوان یکی از 100 شخصیت تاثیرگذار سال 2023 انتخاب کرد. مرجان ساتراپی یکی از عناصر ضدانقلاب و موثر در سیاهنمایی علیه ایران، نقش بسزایی در معرفی حاجیپور به مجله تایم داشته است.
اسفندماه 1402، شروین حاجیپور این بار هم از طریق صفحه اینستاگرامی خود اعلام میکند که به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به هشت ماه حبس و همچنین به اتهام «تحریک مردم به اغتشاشات به قصد برهم زدن امنیت کشور» به سه سال حبس محکوم شده است. پس از دریافت این حکم، شروین در دادگاه تجدید نظر خواستار لغو احکام حبس خود میشود. پس از این پیگیریها حکم ممنوعالخروجی او لغو میشود اما حکم سه سال و هشت ماه حبس باقی میماند.
با این حال اصغر جهانگیر،سخنگوی قوه قضائیه در واکنش به استوری حاجیپور اعلام کرده بود «برابر بررسی از دیوان عالی کشور تاکنون هیچ درخواستی از سوی شروین حاجیپور یا وکلای او برای اعاده دادرسی ثبت و ضبط نشده است. اگر نادم باشد و بخواهد از طریق اعاده دادرسی یا اختیارات رئیس قوه قضاییه اقدام کند، این فضا وجود دارد اگر درخواستی صورت نگیرد، حکم اجرا خواهد شد.»
حاجیپور در مرداد 1403 در صفحه اینستاگرامی ویدویی منتشر میکند که در آن مدعی میشود لغو احکام حبس در دادگاه تجدید نظر بیفایده بوده و برای تحمل حبس احضار شده است. اما حالا پس از گذشت حدود یک ماه از این استوری، روز دوشنبه دوم مهر، ویدیوی جدیدی منتشر کرده و در آن خبر از دریافت عفو رهبری و لغو حکم حبس و مختومه شدن پرونده خود داده است.
پس از اعلام حکم عفو شروین حاجیپور، کاربران ضدانقلاب در صفحات مجازی خود، به این خواننده حمله کردند. این افراد که انتظار داشتند حاجیپور روانه زندان شود و یا حتی به اعدام محکوم شود، با صدور حکم عفو رهبری جا خورده و این خواننده را از صف آشوبگران جدا کردند. براندازان که روزگاری طبق منفعت خود، از شروین حاجیپور یک قهرمان ساخته بودند و در واکنش به حکم عفو او شروین را مامور حکومتی میخوانند!
جبهه ضدانقلاب که قصد داشت با ورود حاجیپور به زندان، موج تازهای علیه ایران در شبکههای اجتماعی باز کند، در این عرصه هم شکست خود.
البته این خوشحالی و ناراحتیهای منفعتطلبانه براندازان مسبوق به سابقه است. طی دو سال اخیر با مرور مواضع رسانهای ضدانقلاب به خوبی مشخص میشود که هر شخصیتی یک ماموریت و تاریخ انقضا مشخصی دارد!
عادل فردوسیپور هم از جمله کسانی بود که پس از حضور در میان دانشجویان هنجارشکن دانشگاه شریف، از سوی براندازان مورد حمایت قرار گرفت اما مدتی بعد از سوی این جریان طرد شد. چهرههای بسیاری دیگری از جمله توماج صالحی، آرمیتا عباسی، حسین رونقی و... طی دو سال اخیر به سرنوشتی همچون شروین حاجیپور و عادل فردوسیپور دچار شدند.