پنج‌شنبه 11 تیر 1405

پرداخت افزایش 15 درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
پرداخت افزایش 15 درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از پرداخت افزایش 15 درصدی مستمری مددجویان در اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید مرتضی بختیاری در خصوص افزایش 15 درصدی مستمری مددجویان گفت: این افزایش براساس بخشنامه سازمان برنامه وبودجه از اول اردیبهشت اجرا می‌شود و بر روی مستمری اردیبهشت ماه مددجویان این 15 درصد عملیاتی شده است.

وی با بیان اینکه طرح اکرام یکی از برنامه‌های مهم کمیته امداد است، افزود: طرح اکرام سادات به معنی کمک به ایتام با رعایت حرمت آنهاست. در سال 98، 710 هزار و 265 حامی فعال در کشور داشتیم که از بین 318 هزار مشمول طرح ایتام کمک به 294 هزار نفر را متقبل شدند. در مجموع نیز 911 میلیارد تومان برای کمک به این ایتام جمع آوری و صرف شده است. بختیاری با بیان اینکه این رقم در مقایسه با سال 97 رشد قابل توجهی داشته است، اظهارکرد: در سال 98 با وجود تمام مشکلات، در رابطه با کمک به نیازمندان و ایتام کمک‌های مردمی 27 درصد رشد داشته است.

وی با اشاره به اقدام بنیاد مستضعفان برای کمک به ایتام نیز تصریح کرد: در شب ضربت خوردن امام علی (ع) بنیاد مستعضفان برای هر یتیم500 هزار تومان در نظر گرفت که کمیته امداد به حساب آنها واریز کرد.

رئیس کمیته امداد در خصوص ستاد اطعام مهدوی نیز توضیح داد: در سالهای گذشته براساس راهنمایی مقام معظم رهبری، اطعام ساده در مساجد برگزار می‌شد، اما در سال جاری به دلیل کرونا و ضرورت رعایت پرتکل‌های بهداشتی در مصلاها نماز جماعت برگزار نمی‌شد. به همین دلیل برنامه ریزی کردیم تا 313 مرکز اطعام مهدوی را راه اندازی کنیم که با حضور کارشناسان علوم پزشکی فعالیت می‌کردند. بختیاری با اشاره به اینکه تعداد 313 آشپزخانه در ماه ضیافت رمضان به 1746 آشپزخانه رسید، گفت: تعداد افراد و نیروهای جهادی که رایگان در این مراکز کار کردند 95 هزار نفر بود و بیش از 9 میلیون و 514 هزار غذای گرم برای افطاری تهیه شد.

وی با بیان اینکه رقم ریالی این اطعام 136 میلیارد تومان و کاملا از محل کمک‌های مردمی بوده است، افزود: علاوه بر این، کمک‌های جمع آوری شده نقدی از طریق اپراتورها نیز به 15 میلیارد تومان می‌رسد. همچنین 1200 هزار بسته به ارزش 190 هزار تومان در مناطقی که دسترسی برای توزیع غذای گرم نداشتیم توزیع شد. به این ترتیب 228 میلیارد تومان در مجموع صرف نیازمندان تحت پوشش کمیته امداد شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در خصوص پرداخت فطریه به مددجویان امداد نیز گفت: سال‌های گذشته در مصلاها نماز عید فطر برگزار می‌شد اما امسال در جاهایی که وضعیت مناطق سفید نیست نماز برگزار نمی‌شود. با این حال روزه‌داران می‌توانند فطریه عام، سادات، کفاره عمد و غیر عمد خود را از طریق # 5*8877* تلفن گویا 096887 یا مراجعه به سایت امداد پرداخت کنند.

بختیاری در خصوص طرح‌های اشتغال زایی امداد نیز توضیح داد: در سال 98 به جای 70 هزار شغل براساس برنامه، 175 هزار شغل با تسهیلات 4710 میلیارد تومان اجرایی شد و امسال نیز برنامه داریم 200 هزار اشتغال تولید کنیم.

انتهای پیام