دوشنبه 3 آذر 1404

پرداخت بیش از 99 میلیارد تومان صدقه توسط شهروندان تهرانی در سال 1401

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
پرداخت بیش از 99 میلیارد تومان صدقه توسط شهروندان تهرانی در سال 1401

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی تهران از پرداخت بالغ بر 99 میلیارد و 587 میلیون تومان صدقه توسط شهروندان استان تهران در سال 1401 از طریق این نهاد خبر داد.

محمد دهرویه، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران با ارائه گزارشی از صدقات پرداخت شده مردم نیکوکار استان تهران از طریق این نهاد، اظهار کرد: نیکوکاران استان با اعتماد به این نهاد در سال 1401، 99 میلیارد و 587 میلیون تومان صدقه پرداخت کرده اند که نسبت به مدت مشابه در سال 1400، 31 درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به نحوه تسهیم صدقات توسط کمیته امداد، افزود: صدقات جمع‌آوری شده بر اساس موازین شرعی و دستورالعمل تأمین کمک هزینه‌های درمان، مسکن، تحصیل دانش آموزان و دانشجویان، جهیزیه و معیشت مددجویان مصرف شده است.

دهرویه با اشاره به بستر‌های الکترونیکی پرداخت صدقه، گفت: با اجرای طرح QR کد و نصب کد اختصاصی بر روی صندوق‌های صدقات، همچنین شماره گیری تلفن گویای 7355 و استفاده از کد دستوری #021*8877* در هر زمان و مکانی امکان پرداخت صدقه برای عموم شهروندان فراهم شده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران در ادامه با اشاره به اینکه در سال 1401، 127 هزار و 649 مشترک در قالب طرح QR کد صدقات خود را پرداخت کردند، ادامه داد: از این تعداد 123 هزار و 474 مشترک حقیقی و 4 هزار و 175 مورد مشترک حقوقی هستند.

پرپنچی با بیان اینکه در سال گذشته 33 هزار و 261 تراکنش توسط مشترکین برای پرداخت صدقه از طریق طرح QR کد انجام شده است، افزود: در همین راستا مشترکین 870 میلیون تومان صدقه از این طریق در سال 1401 پرداخت کرده اند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران یادآور شد: این میزان صدقات پرداخت شده از طریق طرح QR کد 31 درصد به سال گذشته افزایش داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون