پرنده شکاری پیغو را دیده اید؟! | مرد چوپان این شکارچی را نمی شناخت! + جزئیات و عکس
دو پرنده شکاری شامل یک قطعه شاه بوف و یک قطعه پیغو در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم در دامان طبیعت رهاسازی شدند.
دو پرنده شکاری
دو پرنده شکاری شامل یک قطعه شاه بوف و یک قطعه پیغو در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم در دامان طبیعت رهاسازی شدند.
پرنده پیغو توسط یکی از دوستداران محیط زیست از یک چوپان ناآگاه خریداری و پس از تیمار و نگهداری به اداره کل حفاظت محیطزیست استان قم تحویل داده شده بود.
این دو پرنده شکاری امروز در منطقه حفاظت شده پلنگ دره به دامان طبیعت بازگشت.
«پیغوی بزرگ» یا باز گنجشکی شامی پرنده شکاری کوچکی از خانواده بازان است. پیغوی بزرگ در مناطق جنگلی بالکان و یونان تا شرق روسیه تخمگذاری میکند و برای زمستانگذرانی به نواحی جنوبیتر از مصر تا غرب ایران مهاجرت میکند. مهاجرت پیغو در دستههای بزرگ انجام میشود. پیغوی بزرگ روی درختان لانهسازی میکند و 3 تا 5 تخم میگذارد.
«شاه بوف»، بزرگترین جغد ایران و یکی از باشکوه ترین و زیبا ترین جغد های جهان است. طول بال شاهبوف در زمان پرواز نزدیک به 2 متر است! طول این پرنده در حالت نشسته معمولا بین 60 تا 70 سانتی متر است. این جغد با چشمانی نارنجی رنگ و بدنی قهوه ای رنگ با خط های واضح و با صورت صاف و ماهواره ای شکل، به راحتی قابل تشخیص است. پرواز این جغد با قدرت و بسیار کم صدا بوده و به صورت زیگزاگی پرواز میکند. اوج فعالیت این گونه جغد در ساعت اولیه پس از غروب آفتاب، و ساعاتی قبل از طلوع آفتاب بوده و غذای آن را طیف وسیعی از جانداران شامل پستاندارانی مانند خرگوش و پرندگانی مانند کلاغ ها تشکیل میدهد (آوای بوم)