دوشنبه 3 آذر 1404

پروازهای بین ایران و چین فقط باری است / انجام پرواز با موافقت و نظارت وزارت بهداشت

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
پروازهای بین ایران و چین فقط باری است / انجام پرواز با موافقت و نظارت وزارت بهداشت

رضا جعفرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با تأکید بر اینکه پروازهای مسافری بین ایران و چین متوقف شده است، اظهار داشت: اگر پروازی بین ایران و چین انجام می‌شود، پرواز هواپیماهای باری (کارگو) است که با موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تحت کنترل و نظارت این وزارتخانه انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: پروازهای مسافری رفت و برگشت بین ایران و چین همچنان متوقف است و پیش از این هم اعلام شده بود که این پروازها متوقف است و توقف پروازها کماکان ادامه دارد.

سخنگوی سازمان هواپیمای کشوری تأکید کرد: حال اگر پروازی به ضرورت بین دو کشور انجام شود، با نظارت وزارت بهداشت است و قطعا همه مقررات پیشگیری و اقدامات لازم از طرف وزارت بهداشت صورت می‌گیرد.

جعفرزاده یادآور شد: برخلاف آنچه در فضای مجازی گفته می‌شود ما پرواز مسافری به / از کشور چین نداریم.

انتهای پیام /

چین وزارت بهداشت ایران آموزش پزشکی جعفرزاده پروازهای چین پرواز چین کرونا فارس سازمان هواپیمایی سخنگوی سازمان هواپیمایی ماهان